Sesiunea III

Având în vedere situația ocupării locurilor în etapa 3 din Sesiunea II admitere 2021, la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației sesiunea de admitere este declarată închisă și nu se mai organizează Sesiunea III.

26.07.2021

DECAN,
Mihnea Udrea

Sesiunea II: cu concurs: Faza III – Validare, confirmare, participare la glisare (opti̦onal), înscriere în anul I și înmatriculare (admitere2021)

Perioada: 21 iulie, ora 8:00 – 24 iulie, ora 16:00

necesită prezență fizică la sediul ETTI

Retragerea dosarelor de concurs (după data de 26 iulie 2021), conform programului secretariatului.

!!! Programarea înmatriculărilor (fișier atașat). Dacă nu vă puteți prezenta în slotul alocat, vă puteți prezenta și în alt slot, cu mențiunea că cei programați vor avea prioritate. Candidații declarați preliminar în așteptare se vor înmatricula la cerere fără programare.

Documente necesare la înmatriculare  (vezi https://admitere.pub.ro/Admitere/site/infogen, Anexa VIII)ATENTIE: la actele la care originalul nu se lasa la dosar, este necesara copie.

Informații complete despre procesul de  înmatriculare.

Faza III de admitere ce constă în validarea, confirmarea, participare la glisare externă (opțional), înscriere și înmatriculare în anul I – începe în 21 iulie, la ora 08:00 și se întinde pe durata a 4 zile pentru candidații admiși preliminar și respectiv, pe durata a 5 zile pentru candidații preliminar în așteptare care doresc să participe la o eventuală glisare.

Mai multe informaţii...

Sesiunea II - admitere cu concurs

Extras din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în ciclul de studii universitare de licență

SESIUNEA II – ADMITERE

Contestațiile vor putea fi depuse on-line până la data de 20 Iulie, ora 23:59. Detalii aici.

Mai multe informaţii...

Subcategorii