Interviuri admitere masterat septembrie 2020

În atenția candidaților la studiile de masterat, sesiunea septembrie 2020,

 

Conform regulamentului ETTI, interviul pentru proba 2 (interviul) va avea loc online, folosind platforma Microsoft Teams. În acest sens, toți candidații trebuie să aibă un cont pe această platformă:

 

  1. Absolvenții UPB vor folosi contul existent, pus la dispoziție de universitate, asociat adresei de e-mail <nume_student>@stud.<facultate>.upb.ro. Aceștia pot accesa echipa Public Lobby folosind codul 12ceovx

  2. Absolvenții altor universități, sau absolvenții de UPB care au contul dezactivat sau inaccesibil:

    1. Pot folosi un alt cont existent (personal sau oferit de o altă companie)

    2. Își vor crea un cont nou, la această adresă.

 

Atenție: TOȚI candidații trebuie apoi să completeze ACEST FORMULAR cu numele complet, adresa de e-mail asociată contului de MS Teams și prima opțiune aleasă din lista de opțiuni de programe de masterat, până astăzi 14 septembrie 2020), la ora 22:00.

  

Comisiile de interviu sunt programate să-și înceapă activitatea pe data de 15 septembrie la ora 9:00 cu excepția comisiei ACES care va începe la ora 10:00. Aici puteți găsi programarea interviurilor pe ore, iar dacă există constrângeri de timp, se vor discuta la fața locului cu membrii comisiei.

 

În plus, vă anunțăm de obligația de a dispune de o cameră web și de un act valid de identitate pe care va trebui să-l prezentați înaintea începerii interviului. Se acceptă și camera video a telefonului mobil, situație în care va fi nevoie să vă instalați MS Teams pe telefon. Interviul va fi înregistrat, iar înregistrarea va fi trimisă comisiei locale de admitere pentru arhivare.

Candidații care nu au cont de MS Teams din partea UPB vor fi adăugați în echipa Public Lobby după ora 22:00 când se încheie înscrierile în formularul de mai sus.

Mult succes!