Anunț privind semnarea contractelor de studii în anul universitar 2020-2021

În acest moment este funcțională platforma de validare a semnării contractelor de studii și a plaților aferente semestrului I, după caz. Platforma poate fi accesată la adresa http://etti.pub.ro/contracte. Pentru acces, va trebui să procedați astfel:

 

-studenții care au mai accesat platforma (anii 3 și 4) vor folosi același cont (adresa de e-mail) și pot folosi aceiași parolă; dacă nu mai știți parola, o puteți reseta.

-studenții care nu au mai accesat platforma, (anii1,2 licență și masterat, studenții veniți prin transfer la începutul acestui sau studenții care repetă) vor trebui să-și activeze în aplicația http://etti.pub.ro/contracte un cont pe o adresă de e-mail (adresa personală declarată pe studenti.pub.ro sau adresa creată de facultate); vă recomandăm adresa creată de facultate, în cazul în care nu mai puteți accesa adresa personală de e-mail, aceasta este destul de dificil de schimbat în aplicație. După activare veți primi pe adresa verificată parola de acces la aplicație (atenție, parola pentru http://etti.pub.ro/contracte nu se sincronizează cu parola contului de UPB – email, MOODLE, Microsoft), va fi folosită doar pentru această aplicație.

Înainte de a accesa pagina contractelor, va trebui să validați codul primit după completarea formularelor de feedback.

Documente care trebuie încărcate pe această platformă:

-       contractul de studii semnat (pentru asta, va trebui să descărcați din aplicație contractul original, să-l semnați, să-l scanați și apoi să-l încărcați în aplicație);

-       dovada plății taxelor (dacă e cazul): va trebui să scanați într-un singur fișier toate chitanțele care conțin dovada plății, și apoi să-l încărcați în aplicație;

Atenție la calitatea documentelor scanate: secretarele de an vor descărca fișierele încărcate de dvs. și vor verifica dacă acestea sunt în regulă. Procesul este finalizat numai dacă documentele dvs. sunt validate: mesajul “Documente in curs de validare!” se va schimba în Documentele dvs. sunt validate, nu le mai puteti modifica!. Dacă documentele încărcate au probleme, mesajul se va schimba în Documentele au fost respinse, vă rugăm să verificati: urmat de detalii privind eroarea.

După ce ați primit mesajul Documentele dvs. sunt validate, nu le mai puteti modifica!, puteți contacta pe e-mail secretara de an și să solicitați adeverințele de student.

 

Prin urmare, vă rugăm să încărcați documentele solicitate, până la data de 16.10.2020, inclusiv, și să așteptați mesajul de validare. Studenții care nu semnează și nu achită taxele aferente contractelor semnate își vor pierde calitatea de student( contractele vor fi șterse din baza de date urmând a fi propuși pentru exmatriculare).

Documentele originale le veți păstra și aduce la Secretariat, când se vor relua activitațile în regim normal.

 

În ceea ce privește eliberarea adeverințelor de student, toate solicitările dvs.( pe toate email-urile posibile și pe platforma studenti.pub.ro) se vor reseta, urmând ca pe masură ce primiți mesaj de validare pentru contract, să solicitați din nou, numai pe email-ul secretarei de an. Solicitările trimise pe alte email-uri sau pe platforma studenti.pub.ro nu vor fi luate în considerare.

Vom folosi în continuare modelul de adeverință din anii precedenți, astfel ca dvs. să puteți să le ridicați din incinta Secretariatului, în varianta originală. La cererea studentului poate fi trimisă și prin email.

Secretar Șef Facultate