Anunț privind încărcarea cererilor de burse( toate tipurile) pentru sem. I, an universitar 2020-2021

Stimați studenți, 

În primul rând vă mulțumim pentru înțelegerea de care ați dat dovadă în această perioadă, destul de grea pentru noi toți.

Vă asigurăm pe această cale că platforma de validarea a contractelor va funcționa încă o săptămână, timp în care cei care nu au reușit sa semneze contractul,  încă o vor mai putea face.

De luni, 19.10.2020, veti putea încărca pe aceeași platformă de contracte, cererile de burse de toate tipurile. Nu uitați să semnați și să datați cererile!!!!

Pentru bursele sociale și cele de performanță, în afara cererii de bursă,  se vor încărca și documentele prevăzute în anunțurile anterioare de burse.(într-un singur fișier toate documentele scanate).

http://www.electronica.pub.ro/index.php/anunturi/anunturi/883-depuneri-cereri-pentru-burse-de-merit

http://www.electronica.pub.ro/index.php/anunturi/anunturi/882-dosar-bursa-sociala-sem-i-2020-2021

http://www.electronica.pub.ro/index.php/anunturi/anunturi/892-informatii-suplimentare-privind-bursele-de-performanta

http://www.electronica.pub.ro/index.php/facultate/regulament/regulament-burse

Prin urmare, vă rugăm să încărcați documentele până la data de 23.10.2020, inclusiv, și să așteptați mesajul de validare.Atenție! Mesajul este pentru documente nu pentru aprobarea bursei.

Listele cu studenții care vor beneficia de burse vor fi afișate pe site-ul facultății în jurul datei de 30.10.2020, cand este și termenul dat de Rectorat pentru transmiterea ștatelor de plată.

Vă reamintim că un student poate primi atăt bursă de merit/performanță cât și bursă socială.

Observații: Pentru anul IV licență, media de bursă pentru sem I se va calcula fără Practica din anul III și fără două din disciplinele modulului de psihopedagogie, respectiv Practică pedagogică în învaţământul preuniversitar obligatoriu (2) și Examen Absolvire nivelul I.