Anunţ contracte de studii

Potrivit „Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea  procesului de învăţământ în UPB” participarea la activităţile didactice aferente procesului de învăţământ şi includerea dvs. în formaţiile de studiu se face pe baza „Contractului anual de studii”.

Mai multe informaţii...

Formular de feedback

Completarea formularelor de Feedback pentru anul anterior

Studenții anilor 2,3,4 (studii de licență) trebuie să completeze formularul de feedback la adresa  https://feedback.elcom.pub.ro/students/  în intervalul 3-14 octombrie 2022

Veți selecta seria și anul  (A1, B1, ... , G1, A2, B2, ... , G2) respectiv specializarea și anul  (CTI3, ELA3, TST3, ...) în care ați fost în anul anterior (2021-2022). Alegeți seria și anul corecte, întrucît disciplinele afișate sînt selectate în funcție de acestea!   OBS: pt. cei care repetă anul, completați feedback-ul pentru același an. 

Parola (codul) de acces este acest grup de caractere la care se adaugă &student , de exemplu A1&student, B2&student, TST3&student  etc

Completarea este anonimă, dar obligatorie. După completare se va afișa un cod de confirmare care vi se va cere pe pagina pentru contractele de studiu. Pentru un contract de anul N este necesar un cod de anul N-1 (sau tot N pentru cei care repetă anul).

Salvați acest cod, căci datorită anonimității codul nu se salvează pe serverul nostru, nu trimiteți e-mail pt. a vă recupera codul ! Codul este de unică folosință, nu puteți folosi codul unui coleg, nici coduri pentru alți ani.

 La completarea numelui profesorului, în ordinea Nume Prenume, vi se va afișa o listă de sugestii după primele caractere introduse. Vă rugăm alegeți profesorii din listă (dacă există), în caz contrar, dacă fiecare completează liber numele profesorului  (cu/fără diacritice, etc), statisticile nu vor fi relevante.

Contracte, Informații generale

Stimate student/studentă,

Vă felicităm pentru noua dvs. calitate de student al Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Ingineria Informaţiei (ETTI) din cadrul Universităţii “Politehnica” Bucureşti (UPB).

O parte a interacţiunii dvs. cu facultatea se va desfăşura “on line” (adresa web a facultăţii este www.electronica.pub.ro unde veţi găsi informaţii suplimentare, puteţi folosi pe pagina web a facultăţii căsuţa de căutare din dreapta sus) unele resurse necesitând o procedură de autentificare. Pentru autentificare veţi folosi adresa de e-mail declarată la înmatriculare.

Mai multe informaţii...

Activare meniu de alegere a disciplinelor opționale și liber alese

In aplicația de contracte (https://etti.pub.ro/contracte/) aveți la dispoziție un nou meniu prin care sunteți invitați să alegeți disciplinele opționale și liber alese pentru anul viitor.

Termenul limită pentru alegerea disciplinelor opționale este 3 septembrie 2021 ora 23:59.

Studenții care nu optează vor fi repartizați din oficiu.

Program contracte de studii

Potrivit "Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea procesului de învăţământ în UPB", participarea la activităţile didactice aferente procesului de învăţământ şi includerea dvs. în formaţiile de studiu se face pe baza "Contractului anual de studii". 

Mai multe informaţii...

Contracte an IV

Pentru anul IV, a fost activată aplicația pentru completarea opțiunilor pentru discipline liber alese, la adresa http://etti.pub.ro/contracte/.

 

Vă  dorim succes,

Serviciul IT

Contracte an III

Aplicația pentru alegerea disciplinelor opționale și liber alese pentru anul III a fost activată și este disponibilă la adresa http://etti.pub.ro/contracte/. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile. 

 

Vă  dorim succes,

Serviciul IT