Formular de feedback

Completarea formularelor de Feedback pentru anul anterior

Studenții anilor 2,3,4 trebuie să completeze formularul de feedback la adresa  https://feedback.elcom.pub.ro/students/  în intervalul 3-17 octombrie 2020

Veți selecta seria și anul (A1, B1, ... , G1, A2, B2, ... , G2) respectiv specializarea și anul (CTI3, ELA3, TST3, ...) în care ați fost în anul anterior (2019-2020). Alegeți seria și anul corecte, întrucît disciplinele afișate sînt selectate în funcție de acestea!   OBS: pt. cei care repetă anul 4, completați feedback-ul pt. specializările CTI4, ELA4, etc.

Parola (codul) de acces este acest grup de caractere la care se adaugă &student , de exemplu A1&student, B2&student, TST3&student  . 

Completarea este anonimă, dar obligatorie. După completare se va afișa un cod de confirmare care vi se cere pe pagina în care încărcați contractul de studiu. Salvați acest cod, căci datorită anonimității codul nu se salvează pe serverul nostru, nu trimiteți e-mail pt. a vă recupera codul ! Codul este de unică folosință, nu puteți folosi codul unui coleg, nici coduri pentru alți ani.