Formular de feedback

Completarea formularelor de Feedback pentru anul anterior

Studenții anilor 2,3,4 (studii de licență) trebuie să completeze formularul de feedback la adresa  https://feedback.elcom.pub.ro/students/  în intervalul 3-14 octombrie 2022

Veți selecta seria și anul  (A1, B1, ... , G1, A2, B2, ... , G2) respectiv specializarea și anul  (CTI3, ELA3, TST3, ...) în care ați fost în anul anterior (2021-2022). Alegeți seria și anul corecte, întrucît disciplinele afișate sînt selectate în funcție de acestea!   OBS: pt. cei care repetă anul, completați feedback-ul pentru același an. 

Parola (codul) de acces este acest grup de caractere la care se adaugă &student , de exemplu A1&student, B2&student, TST3&student  etc

Completarea este anonimă, dar obligatorie. După completare se va afișa un cod de confirmare care vi se va cere pe pagina pentru contractele de studiu. Pentru un contract de anul N este necesar un cod de anul N-1 (sau tot N pentru cei care repetă anul).

Salvați acest cod, căci datorită anonimității codul nu se salvează pe serverul nostru, nu trimiteți e-mail pt. a vă recupera codul ! Codul este de unică folosință, nu puteți folosi codul unui coleg, nici coduri pentru alți ani.

 La completarea numelui profesorului, în ordinea Nume Prenume, vi se va afișa o listă de sugestii după primele caractere introduse. Vă rugăm alegeți profesorii din listă (dacă există), în caz contrar, dacă fiecare completează liber numele profesorului  (cu/fără diacritice, etc), statisticile nu vor fi relevante.