Raportări SARS-CoV-2

Conform hotărârii Consiliului de Administrație și luând în considerare legislația în vigoare, toți studenții, masteranzii, doctoranzii și angajații universității au obligația de a raporta îmbolnăvirile cu noul coronavirus.

În atenția studenților

Pentru Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, responsabilul pentru strângerea și raportarea acestor informații este Radu Hobincu ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon).

Dacă și numai dacă ați fost testați și testul este pozitiv, vă rugăm să anunțați de urgență completând acest formular (pentru studenți cazați în cămin), sau acest formular (pentru studenți care nu locuiesc în cămin).

În atenția angajaților ETTI

Pentru Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, responsabilul pentru strângerea și raportarea acestor informații este Iulian Năstac (mail).

Dacă și numai dacă ați fost testați și testul este pozitiv, vă rugăm să anunțați de urgență completând acest formular, trimițându-l apoi împreună cu buletinul de analiză pe email către  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Atenție: numele fișierelor trebuie să conțină numele celui care transmite raportul. De exemplu: raportare_ion_vasile.docx sau buletin_analize_maria_vasile.pdf.

Aveți grijă și protejați-vă pe voi și pe cei din jurul vostru: purtați mască, păstrați distanța și spălați-vă pe mâini des!

Măsuri preventive Covid 19

Recomandări pentru studenții UPB 

Mai multe informaţii...

Măsuri privind desfășurarea în condiții optime a procesului de învățământ în Universitatea POLITEHNICA din București

 1. HCA13/10.03.2020 – Măsuri privind desfășurarea în condiții optime a procesului de învățământ în UPB

 2. HCA14/11.03.2020 – Măsuri de prevenire și de monitorizare a riscurilor privind COVID-19(Coronavirus)

 3. HCA14/11.03.2020 en – Prevention and Risk Monitoring Measures in relation to COVID-19 (Coronavirus) in POLITEHNICA University of Bucharest

 4. HBECF-ETTI/12.03.2020 – Proceduri de lucru privind activitățile didactice on-line

 5. HCA15/14.03.2020 inclusiv Anexa 1 – Procedura de lucru privind activitățile on-line

Mai multe informaţii...

Recomandări de prevenire a infecției cu virusul Covid-19

Coronavirus (Covid-19)

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)

10   elemente comportamentale care trebuiesc urmate:

1. Spălați-vă mâinile de multe ori

Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.

Spălarea mâinilor elimină virusul.

Mai multe informaţii...

PROCEDURI DE LUCRU privind activitățile didactice on-line

Având în vedere Hotărârea nr. 14/11.03.2020 a Consiliului de Administrație al UPB, BECF ETTI elaborează următoarele proceduri:

Mai multe informaţii...