Raportări SARS-CoV-2

Conform hotărârii Consiliului de Administrație și luând în considerare legislația în vigoare, toți studenții, masteranzii, doctoranzii și angajații universității au obligația de a raporta îmbolnăvirile cu noul coronavirus.

În atenția studenților

Pentru Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, responsabilul pentru strângerea și raportarea acestor informații este Radu Hobincu ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon).

Dacă și numai dacă ați fost testați și testul este pozitiv, vă rugăm să anunțați de urgență completând acest formular (pentru studenți cazați în cămin), sau acest formular (pentru studenți care nu locuiesc în cămin).

În atenția angajaților ETTI

Pentru Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, responsabilul pentru strângerea și raportarea acestor informații este Iulian Năstac (mail).

Dacă și numai dacă ați fost testați și testul este pozitiv, vă rugăm să anunțați de urgență completând acest formular, trimițându-l apoi împreună cu buletinul de analiză pe email către  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Atenție: numele fișierelor trebuie să conțină numele celui care transmite raportul. De exemplu: raportare_ion_vasile.docx sau buletin_analize_maria_vasile.pdf.

Aveți grijă și protejați-vă pe voi și pe cei din jurul vostru: purtați mască, păstrați distanța și spălați-vă pe mâini des!