Workshop training 2 factor authentication

Joi, 4 noiembrie, intervalul 10-11 va avea loc un Workshop Online [Teams link] despre autentificarea in 2 pasi (2fa). Acest workshop are menirea de a prezenta utilitatea 2fa in autentificare, modalitati de a realiza acest lucru precum si o trecere prin solutia prezenta in UPB in acest moment. La final va fi organizata si o sesiune Q&A.

Atac phishing

Atenție: este în desfășurare un atac de phishing. Nu introduceți adresa de e-mail si /sau parola pe link-urile primite pe e-mail. O verificare rapidă arată că link-urile si adresa de e-mail a expeditorului nu au nici o legătura cu UPB. Singurul mod prin care vă schimbați parola trebuie să fie https://my.upb.ro/. Link-urile de acces la aplicații trebuie să fie cele din contul https://my.upb.ro/ (meniul din dreapta, "Servicii"). În afara de conectarea la Microsoft, toate link-urile trebuie să aibă rădăcina upb.ro sau pub.ro.

Exemplu:

Contul personal (studenti, profesori, doctoranzi, colaboratori), ghiduri de utilizare

Informații importante, valabile începînd cu anul universitar 2020-2021:

-datele de acces pentru conturile personale gestionate de UPB (cont moodle,email instituțional, cont Microsoft) se gestionează prin platforma https://my.upb.ro/. Aici puteți face resetare de parolă sau activare cont. Pentru cei care au mai avut cont, puteți accesa această platformă (și pe celelalte) cu vechea parolă. Aici trebuie doar să vă actualizați datele personale (este foarte important), pentru a putea recupera parola când nu mai puteți accesa conturile. 

Mai multe informaţii...