Conectare la resursele UPB în câțiva pași pt angajati

1. Trebuie sa aveti salvata o adresa personala si un telefon https://my.upb.ro/. De obicei asta o face servciul HR. Daca aceste date nu exista, trebuie trimise din contul de e-mail @upb al sefului de catedra sau al unui profesor mai vechi pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
2. Trebuie sa activati contul pe https://my.upb.ro/ (pe prima pagina introduceti cnp-ul, apoi veti primi pe adresa salvata la pasul anterior instructiuni pentru activarea contului).
3. Dupa ce reusiti sa va logati pe https://my.upb.ro/, aveti acolo (in stanga, meniul "Servicii") informatii si link-uri pentru celelalte resurse oferite de Universitate (Moodle, Microsoft,...), toate aceste resurse se vor accesa cu aceeasi parola (in unele cazuri userul este fara nume de domeniu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prenume.nume dupa caz)
4. Va autentificati in moodle: https://curs.upb.ro/2022/ cu numele de utilizator si parola din https://my.upb.ro/, unde vi se va solicita sa instalati o aplicatie care genereaza coduri unice (aceasta aplicatie este personalizata si o veti folosi de mai multe ori, nu trebuie sa o stergeti dupa prima folosire)
5. Va autentificati in contul Microsoft https://portal.office.com (aici usernameul contine si numele de domeniu: prenume.nume@stud...pub.ro)
6. Pentru probleme de autentificare (regenerare cod OTP), accesati https://ticketing.upb.ro/.