Moodle 2023

Platforma moodle este in lucru, echipele de moodle si Teams vor fi gata cel mai devreme la sfarsitul saptamanii. 

Platformă MOODLE 2022

Platforma moodle 2022 este în lucru și va putea fi accesată folosind link-ul https://curs.upb.ro/2022/ după finalizarea actualizărilor. 

Vechea platformă este arhivată și poate fi accesată la adresa https://curs.upb.ro/2021/

Dacă aveți probleme cu aplicația de autentificare (care trebuie instalată la autentificarea pe moodle-Google authenticator app), vă rugăm să postați un ticket pe https://ticketing.upb.ro/ iar la help topic selectati "Platformă login.upb.ro". 

Foarte important: nu dezinstalați aplicația după prima utilizare, va fi necesară și mai târziu. 

-datele de acces pentru conturile personale se gestionează prin platforma https://my.upb.ro/. Aici puteți face resetare de parolă sau activare cont. 

-problemele de acces se raporteaza pe platforma https://ticketing.upb.ro/. Atentie, aici raportati doar probleme de acces la https://my.upb.ro/

-instrucțiuni de utilizare se găsesc aici https://my.upb.ro/ghid-studenti si aici https://my.upb.ro/ghid-profesori

Mai multe informaţii...

Accesul studenților în MOODLE la alte discipline decât cele din anul curent

Studenții care doresc să acceseze alte cursuri decât cele din anul de studii curent trebuie să se adreseze profesorilor titulari pentru a le permite accesul la curs. Există o procedură automată, care face alocarea și la disciplinele din contract care nu fac parte din anul de studii curent (deci unii dintre studenți se pot regăsi automat la o mare parte din aceste cursuri), dar pot apărea erori. După ce profesorul titular adaugă studentul la curs, acesta va apărea automat și în grupul asociat de Teams.