European Satellite Navigation Competition 2015

Agentia Spatiala Romana organizeaza marti, 5 mai 2015 incepand cu ora 19:00, in sala A101 din cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei o sesiune de informare referitoare la competitia de idei dotata cu premii - European Satellite Navigation Competition 2015.

Mai multe informaţii...

Acces online gratuit la baze de date

Biblioteca Centrală a Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti informează utilizatorii din comunitatea ştiinţifică a UPB că în această perioadă beneficiază de acces online gratuit la urmatoarele baze de date:

Mai multe informaţii...

Barometrul Absolvenţilor din Europa 2013

Sondaj anual de opinie desfăşurat online, în cadrul căruia li se oferă studenţilor posibilitatea de a-şi exprima opiniile în legătură cu teme privind studiul şi cariera.

Mai multe informaţii...

Erasmus

Prezentarea programului

Evaluare competente lingvistice

2017-2018: Rezultate concurs Erasmus+Un viitor concurs Erasmus pentru locurile rămase libere este posibil să se desfășoare în perioada septembrie-octombrie 2017.

2017-2018: Concurs Erasmus+

Mai multe informaţii...

ORGANIZAREA TESTULUI DE COMPETENŢĂ LINGVISTICĂ PENTRU CANDIDAŢII LA MOBILITĂŢI ERASMUS DIN CADRUL UPB

În sprijinul susținerii activităților de mobilizare a studenților din cadrul UPB în vederea participării la mobilități ERASMUS, Departamentul de Comunicare în Limbi Moderne din cadrul Facultății de Inginerie în Limbi Străine organizează gratuit un examen de testare a competențelor lingvistice pentru candidații înregistrați la facultățile de bază, astfel:

Mai multe informaţii...

Erasmus Open Doors Day 2016

Pe  data de 3 martie 2016, sala AN010, ora 10.00, va fi organizata ERASMUS OPEN DOORS DAY, actiune adresata in special viitorilor studenti ERASMUS.

Mai multe informaţii...

Erasmus Open Doors 2015

În atenția viitorilor bursieri ERASMUS:

În data de 12.03.2015, ora 12, sala AN010, va avea loc "ERASMUS Open Doors Day", eveniment organizat în toată ţara în acelaşi timp. Vă aşteptăm!

Mai multe informaţii...

Programul GE Foundation Scholar-Leaders

Programul GE Foundation Scholar-Leaders este un program unic în România menit să ofere sprijin financiar studenților de anul II cu rezultate foarte bune la învățătură şi  în cadrul  activitaților extrașcolare.

2014.11.22 - Oportunitate de Bursă - GE Foundation

Mai multe informaţii...

Telekom

Compania TELEKOM Romania se implică în educarea tinerei generaţii prin programul Bursele TELEKOM, care oferă sprijin material tinerilor ambiţioşi şi talentaţi. Bursele Telekom continuă astfel cu succes programele prin care compania a oferit până în prezent 85 de burse către studenţi.

Mai multe informaţii...

Prezentare a companiei Rohde & Schwarz Topex

Compania Rohde & Schwarz Topex îşi va prezenta activitatea şi oportunităţile oferite studenţilor marţi, 17 noiembrie, ora 17:00, în amfiteatrul A101.

Mai multe informaţii...

Softwin

Compania SOFTWIN organizează concursul

Cele mai bune proiecte de  diplomă

Mai multe informaţii...

Ixia

IXIA

Concurs de diplome IXIA iunie 2014 - Pentru toate secţiunile, depunerea proiectelor se prelungeşte până pe 29 iunie.

Mai multe informaţii...

Telecom SudParis

Program de parteneriat

ON SEMICONDUCTORS

On semiconductors

Microsoft Imagine (DreamSpark) pentru profesori

Profesorii facultăţii au acces la unele produse Microsoft prin programul Microsoft Imagine  (nume mai vechi Dreamspark, MSDNAA).

Mai multe informaţii...

Microsoft Imagine (DreamSpark) pentru studenți

Studenţii facultăţii au acces la unele produse Microsoft prin programul Microsoft Imagine  (nume mai vechi Dreamspark, MSDNAA).

Mai multe informaţii...

Ploblemă de sincronizare conturi de e-mail studenți

A apărut o problemă de sincronizare cu serverele Microsoft. Studenții care nu pot accesa conturile de e-mail @stud.etti.pub.ro trebuie să-și schimbe parola în moodle apoi să încerce o nouă conectare.

Mai multe informaţii...

Office 365, conturi de e-mail 2015

 Studenţii facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei au acces prin intermediul programului LiveEdu la serviciul Microsoft Office 365 versiunea academică, prin care studenții primesc acces la resurse de tip cloud şi conturi de e-mail.

Mai multe informaţii...

Subcategorii