Workshop "Developing applications in IBM Cloud "

În perioada 20-23 Decembrie, IBM Romania organizează GRATUIT pentru studenți workshopul "Developing applications in IBM Cloud " în care sunt introduse tool-uri și tehnici de programare utilizând tehnologii IBM și nu numai, workshop care vine în întampinarea studenților ce doresc să participe la concursurile Call for Code.

Workshop-ul se va desfășura online și are urmatoarea agendă:

20 Decembrie 10:00-14:50

Introduction to containerisation using Docker

Introduction to container orchestration using Kubernetes

21 Decembrie 10:00-12:50

Introduction to Serverless computing

22 Decembrie 10:00-13:50

Working with IBM COS SDK

23 Decembrie 10:00-13:50

IBM Watson Assistant - applications in real cases and chatbot development introduction

Deploying AI models on IBM Cloud

Ce este Call for Code?

Call for Code invită dezvoltatorii și entuziastii din întreaga lume să construiască și să contribuie la proiecte tehnologice sustenabile, open source, care abordează probleme sociale și umanitare, asigurând în același timp că soluțiile de top sunt implementate pentru a face o diferență demonstrabilă. 

IBM este partener fondator al inițiativei Call for Code, fiind implicat in concursurile propuse pentru rezolvarea diverselor probleme de actualitate. Câștigatorii sunt premiați cu premii în bani, premiile variază în functie de categorie între 10000$ și 200000$.

Pentru mai multe informații accesati: https://callforcode.org/

Pentru înscrieri vă rog să trimiteți un mesaj la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.