Ericsson Talks – seminarii susținute de compania Ericsson, dedicate studenților din Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din Universitatea Politehnica București (UPB), în parteneriat cu Ericsson România, le propune celor interesați (studenți și profesori) o nouă experiență de tip “Ericsson Talks”, prezentări și discuții libere cu specialiști în domeniul “Telecomunicații și Tehnologia Informației”.

 

Prezentările vor avea loc pe parcursul lunii Noiembrie 2017, în cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, în amfiteatrul A101, conform calendarului de mai jos.

 

Durata: 2 ore/zi – 17.00-19.00 PM

Locație: Sesiunile se vor desfășura la UPB/Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, bulevardul. Iuliu Maniu 1-3,  sala A101,  începând cu ora 5PM în fiecare joi a lunii noiembrie.

Persoanele de contact pentru detalii suplimentare: Cristina Albani  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau Daniel-Ionut Matei,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Mai multe detalii despre povestea Ericsson in Romania: http://ourpeopleourstory.ro/

Vă așteptăm!

Ericsson Talks