Anunț curs facultativ de Linux și Python 2021-2022

Dragi studenți, 

Datorită situației curente s-a renunțat la taxa în iterația din acest an dar numărul de studenti acceptați ramâne limitat la aproximativ 50. Sunt deja peste 50 de doritori.

1. Până pe data de 9 octombrie, ora 23:59 sunt eligilibe aplicațiile studenților aflați actualmente în anul 3 care completează chestionarul. https://forms.office.com/r/CMdmD9fmAY . Nu uitați să dați submit. Dacă l-ați completat deja zilele astea, nu e nevoie să îl mai completați o dată.

 

        Acest pas este necesar, chiar daca anterior v-ați trecut pe o altă prelistă preliminară. Selectia o facem pe baza răspunsurilor din chestionar.

2. Ulterior selecției pe baza raspunsurilor studentilor eligibili, vă anunț dacă ați fost acceptați sau nu.  ETA duminică.  Puteti urmări documentul de FAQ precizat mai jos pentru alte update-uri legate de selectie.

3. Luni, 11.10. duc lista celor acceptați la secretariat.

4. Daca mai e nevoie de un pas pentru cei acceptați, prin care sa confirme aplicația lor, revin cu un update.


Pentru cei interesați, și în acest an universitar organizăm un curs de Linux și Python în colaborare cu firma Luxoft, ținând cont de interesul mare manifestat de studenți și succesul acestui curs în regim extracuricular din ultimii 3 ani. Încercăm să îl ținem într-un nou format, de curs facultativ, tot pentru anul 3, prevăzut în planul de învățământ, cu puncte de credit și notă.

Vă invităm vineri, 1 octombrie, ora 16, pe canalul 04: Electronica: Administrativ (2020), la o scurtă prezentare a disciplinelor facultative din anul III, discipline pe care le veți putea alege pentru primul și al doilea semestru al anului universitar 2021-2022.

Cu această ocazie veți afla mai multe informații referitoare la disciplina Curs aplicativ de Linux și Python, și sperăm, modalitatea de înscriere.

Pentru mai multe detalii puteți consulta documentul de FAQ ( http://tiny.cc/9i4juz ) și postarea facebook. Dacă mai aveți alte întrebări sau neclarități vă stăm la dispoziție pe adresa de email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , sau în privat, pe Teams.

 Vom începe cu noțiuni fundamentale despre Python, despre lucrul în linie de comandă în Linux, precum și scenarii de lucru mai aplicate. Iar în măsura în care timpul ne permite vom intra și în noțiuni sau scenarii mai avansate.