Microsoft Azure Dev Tools for Teaching pentru profesori

Profesorii facultăţii au acces la unele produse Microsoft prin programul Microsoft Azure Dev Tools for Teaching  (nume mai vechi Dreamspark, MSDNAA, Microsoft Imagine).

Toți profesorii facultății au acces la aplicație pe baza adreselor de e-mail personale @upb și a tabelului primit de la departament. La prima înrolare veți primi un mesaj cu noua parolă. Dacă nu aveţi mesajul iniţial, puteţi încerca resetarea parolei folosid link-ul "Lost Password" de pe prima pagina a portalului.

Pentru noutăți, vă sfătuim să urmăriți această pagină.

Link-ul actualizat pentru accesul la aplicaţie (util pentru cei care nu mai dețin sau nu au primit mesajul iniţial), se gaseşte pe prima pagină de pe www.electronica.pub.ro, în stânga jos, selectând logo-ul Microsoft Azure..., (vezi exemplu).

Dacă nu reuşiţi să accesaţi sistemul sunt posibile două cauze (cu condiţia să aveți datele transmise către serviciul IT):
- aţi mai accesat sistemul dar nu mai ştiţi parola: va trebui să încercaţi o resetare a parolei (info);
- nu aţi accesat niciodată sistemul: va trebui să încercaţi înregistrarea pe site (info) sau o resetare de parolă (info);

Dacă aţi citit cu atenţie aceste informaţii şi în continuare nu reuşiţi să vă conectaţi, ne puteţi contacta pe adresa de e-mail  prezentând în detaliu problema pe care o întâmpinaţi (nume, departament, problemă, mesaj de eroare, link-ul accesat, print-screen). 

După conectare, pentru a accesa resursele, vă recomndăm link-ul https://portal.azure.com/#blade/Microsoft_Azure_Education/EducationMenuBlade/quickstart. Tot aici veți găsi și resursele software disponibile în Microsoft Imagine.

Serviciul IT ETTI,