Miele - mini washing machine

Atelierul practic  „Miele - mini washing machine” se adresează studenților de an II si III a fost conceput pentru voi studenții, ca oportunitate de exprimare, inovație, având flexibilitatea de a ajusta ceea ce învățați și modul în care învățați.

 Mini washing machine - Miele

 

Veți lua contact cu tehnologia Embedded folosită în Miele, veți dezvolta noi abilități de programare și veți lucra pe task-uri cu complexitate progresivă.

Mașina de spalat este extensibilă și poate fi adaptată pentru a suplimenta aproape orice conținut teoretic software și electronic și orice obiectiv de învățare.

Aveți astfel posibilitatea să aplicați cunoștințele teoretice într-un mod practic, conectând diferite subiecte din curricula școlară. Abordarea este una de tip experiențial, “learning by doing”.

Veți lucra în echipe de câte 2, într-o formă interactivă, veți colabora și analiza task-uri cu grad progresiv de complexitate care trebuie rezolvate în timp definit pentru a ajunge la o soluție/ rezultat de calitate.

Miele - Premium brand de peste 120 de ani în domeniul electrocasnicelor

Compania este prezentă în România - Brașov de 10 ani, cu o fabrică de producție și un departament de Dezvoltare Software.

În cadrul departamentului de Dezvoltare Software, în cadrul echipelor de Mobile App, HMI si Embedded sunt realizate programe software pentru o gamă variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

Aria de producție asigură necesarul de componente electronice și subansambluri pentru unitățile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente Miele.

Detalii privind participarea la workshop:

Termen limită pentru completare: Luni, 17 februarie 2020

  • Selectie:

În urma rezultatelor obținute, primii 20 clasați vor participa la workshop (în funcție de data selectată)

Răspunsul va fi transmis tuturor pe email-ul înregistrat la quiz.

  • Altele: Informațiile utile necesare participării (tehnice și organizatorice) vor fi transmise celor selectați prin email înaintea evenimentului.

 

Echipa Miele Brașov
Coordonatori dpdv tehnic:

Bratu Dragos – Senior Software Development engineer

Secarea Marian - Software Development engineer

Ilinoiu Stefan – Junior Software engineer

 

Coordonator proiect (HR):

Caluian Daniela- Training&Development/ Communication & Employer Branding specialist

Belehuz Angelica- HR Business partner for Software department

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.