bursele Telekom

Compania TELEKOM Romania se implică în educarea tinerei generaţii prin programul Bursele TELEKOM, care oferă sprijin material tinerilor ambiţioşi şi talentaţi. Bursele Telekom continuă astfel cu succes programele prin care compania a oferit până în prezent burse timp de 10 ani.

Programul Bursele TELEKOM oferă 5 burse anuale de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, adresându-se studenţilor înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, la zi, indiferent de profil, anul I. Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea  unui formular de înscriere până la data de 15 decembrie 2019 pe site-ul www.burseletelekom.ro, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 14 ianuarie 2020, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii.
 
Valoarea bursei acordate de către Organizator fiecărui câştigător reprezintă suma anuală de aproximativ 18.720 lei, împărţiţi în 9 tranşe lunare (lunile ianuarie-iunie și octombrie-decembrie).
 
Bursele Telekom