European Satellite Navigation Competition 2015

Agentia Spatiala Romana organizeaza marti, 5 mai 2015 incepand cu ora 19:00, in sala A101 din cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei o sesiune de informare referitoare la competitia de idei dotata cu premii - European Satellite Navigation Competition 2015.

Mai multe informaţii...

Full-time PhD student positions within the A-WEAR European Joint Doctorate network

Target audience: fresh MSc graduates in various engineering fields (who have completed their first master no earlier than Fall 2015) and who are passionate about pursuing a PhD in a field of high relevance to today’s society (wearable computing).

Mai multe informaţii...

Acces online gratuit la baze de date

Biblioteca Centrală a Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti informează utilizatorii din comunitatea ştiinţifică a UPB că în această perioadă beneficiază de acces online gratuit la urmatoarele baze de date:

Mai multe informaţii...

Barometrul Absolvenţilor din Europa 2013

Sondaj anual de opinie desfăşurat online, în cadrul căruia li se oferă studenţilor posibilitatea de a-şi exprima opiniile în legătură cu teme privind studiul şi cariera.

Mai multe informaţii...

Erasmus

Prezentarea programului

Regulament mobilități studenți ERASMUS 2019

2020-2021: Rezultate concurs Erasmus+ ,

2020-2021: Concurs Erasmus+ , data susținerii concursului se amână (Martie 2020),  Test lingvistic

Mai multe informaţii...

În atenția studenților participanți la concursul Erasmus sesiunea primăvară 2020!

Concursul se va desfășura în data de 19.03.2020 și va fi susținut pe platforma Microsoft Teams, la ora 10:00. Pentru informații suplimentare, vizitați pagina de moodle dedicată concursului Erasmus: https://electronica.curs.pub.ro/2019/mod/chat/view.php?id=7768

Amânarea susținerii Concursului ERASMUS+

În conformitate cu Hotărârea Consiliului de Administrație al UPB nr 14/11.03.2020, procesul de selecție al candidaților pentru mobilitățile studențești se va desfășura online în perioada următoare pentru prevenirea riscurilor privind COVID-19. Prin urmare examenul ERASMUS programat inițial la data de luni 16 Martie 2020, Sala 1 de Calculatoare din LEU, se amână pentru data de 19 Martie , ora 10 într-o variantă online. Detaliile privind procedura de comunicare online cu membrii comisiei ERASMUS vor fi anunțate studenților înscriși până cel târziu miercuri 18 Martie 2020, orele 18.

Vor fi avute în vedere dosarele tuturor studenților care le-au depus până la data de 12 Martie 2020. Dacă există studenți care au dosarele finalizate, dar nu au ajuns la Secretariatul ETTI la termenul limită menționat anterior, pot să își scaneze dosarele și să le încarce pe platforma Moodle, secțiunea ERASMUS până la data de miercuri 18 Martie 2020, orele 14. Aceasta secțiune pe Moodle va fi creată în cel mai scurt timp posibil, iar studenții se vor putea loga folosind conturile lor de UPB.

Informatii actualizate privind Concursul ERASMUS+, Etapa Martie 2020

Dată fiind situația suspendării cursurilor, concursul ERASMUS+ din această primăvară se amână la o data care va fi anunțată în timp util, probabil la sfârșitul lunii martie. Depunerea dosarelor se va putea face în continuare, după această perioadă de suspendare, la secretariatul ETTI (conform orarului de lucru cu studenții), cel mai târziu cu cel puțin o zi lucrătoare în avans față de noua data care va fi anunțată pe site-ul ETTI.

Mai multe informaţii...

Erasmus Open Doors 2020

În data de 10.03.2020, ora 12:00, se va organiza ERASMUS Open Doors Day, în Amfiteatrul Radu VOINEA, AN010.

Mai multe informaţii...

Intalnire cu studentii interesati de programul ERASMUS+

Pentru a raspunde la eventuale intrebari legate de Concursul ERASMUS+ din 15 Octombrie, sau privind alcatuirea dosarului aferent, va fi organizata o intalnire, preliminara, cu studentii interesati in ziua de marti, 8 octombrie, ora 8:30 in Sala 1 de Caculatoare (parter Corp B, LEU). Se recomanda citirea cu atentie, in prelabil, a tuturor anunturilor facute pe site-ul ETTI in luna septembrie 2019 privind Concursul ERASMUS+, Etapa Octombrie 2019.

Informatii actualizate privind Concursul ERASMUS+, Etapa Octombrie 2019

Concursul ERASMUS + / Etapa Octombrie 2019 va avea loc în data de 15 Octombrie 2019, Sala 1 de Calculatoare (Corp B, LEU), ora 9:00.

Studentii care nu au un Atestat de limba straina si vor sa obtina un astfel de certificat pentru dosarul necesar concursului ERASMUS din 15 Octombrie pot participa la examenele de limba, dupa urmatorul calendar:

Mai multe informaţii...

Informații actualizate privind Concursul pentru burse ERASMUS Etapa Martie 2019

Concursul ERASMUS se va desfășura pe data de 26 Martie 2019, în Sala 1 de Calculatoare, Clădirea B, complex LEU, între orele 10-12.

 

Erasmus open doors 2019

In data de 05.03.2019, ora 12, se va organiza ERASMUS Open Doors Day, in Amfiteatrul Radu VOINEA, AN010.

Mai multe informaţii...

Programul GE Foundation Scholar-Leaders

Programul GE Foundation Scholar-Leaders este un program unic în România menit să ofere sprijin financiar studenților de anul II cu rezultate foarte bune la învățătură şi  în cadrul  activitaților extrașcolare.

2014.11.22 - Oportunitate de Bursă - GE Foundation

Mai multe informaţii...

bursele Telekom

Compania TELEKOM Romania se implică în educarea tinerei generaţii prin programul Bursele TELEKOM, care oferă sprijin material tinerilor ambiţioşi şi talentaţi. Bursele Telekom continuă astfel cu succes programele prin care compania a oferit până în prezent burse timp de 10 ani.

Mai multe informaţii...

Prezentare Telecom Academy 13 martie 2019

Past, Present and the Future. The change of Java software architecture

Mai multe informaţii...

Ericsson Talks – seminarii susținute de compania Ericsson, dedicate studenților din Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din Universitatea Politehnica București (UPB), în parteneriat cu Ericsson România, le propune celor interesați (studenți și profesori) o nouă experiență de tip “Ericsson Talks”, prezentări și discuții libere cu specialiști în domeniul “Telecomunicații și Tehnologia Informației”.

Mai multe informaţii...

Subcategorii