Seminar Télécom ParisTech 5 Mai 2014

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației are plăcerea de a găzdui vizita reprezentanților Télécom ParisTech la București. Situată sub autoritatea Ministerului Economiei, Industriei și Tehnologiei Digitale, Télécom ParisTech este cea mai importantă Școală de ingineri („Grande Ecole”) din domeniul Tehnologiei Informației și Comunicării din Franța.

Télécom ParisTech a construit un parteneriat durabil cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, cele două instituții având deja încheiate acorduri Erasmus și de Dublă diplomă.
Obiectivul vizitei este acela de a prezenta studenților posibilitățile de studii, colaborare și schimb de bune practici dintre cele două instituții:

- realizarea de stagii de mobilitate de studiu în cadrul programului Erasmus pentru unul sau două semestre la Télécom ParisTech. Studenții pot alege din mai mult de 250 de cursuri de științe exacte și de științe economice;

 - realizarea de stagii de practică sau de pregătire a proiectelor de licență și disertație prin programul Erasmus la laboratoarele de Comunicații și Electronică (ComElec), Informatică și Rețele (InfRes), Științe Economice și Sociale (SES) și Prelucrarea Semnalului și Imaginilor (TSI) (durata stagiilor este variabilă, în general fiind de la 4 la 6 luni);

 - realizarea de studii în dublă diplomă la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Télécom ParisTech;

 - realizarea de studii doctorale în cotutelă cu dublă diplomă la Școala Doctorală a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Școala Doctorală a Télécom ParisTech (durata medie a unei teze de doctorat este de 3 ani).

 

Participarea este liberă. Pentru o gestionare cât mai eficientă a locurilor disponibile, rugăm participanții să se înscrie pe lista de participare disponibilă la următoarea adresă:

https://docs.google.com/document/d/1OWKSdZCq9j-zvbJvM0cuGLTp6DbUUQ8JzGBtxeZMO9Q/edit?usp=sharing

Vă așteptăm!

 

Persoane de contact:

Prof. Corneliu BURILEANU
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Conf. Bogdan IONESCU
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gabriela CARACALEANU
Responsabil studenți internaționali la Télécom ParisTech This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.