Curs de Bazele Criptologiei

Studenţii facultăţii pot participa la un curs de Bazele Criptologiei (puteţi descărca fişa disciplinei) oferit gratuit de specialişti din Serviciul de Informaţii Externe. Cursul se adresează studenţilor din anul IIIspecializările TST şi RST.

Cursul şi laboratorul se desfăşoară joia de la ora 9 în sala B205. Pentru înscrierea la curs vă invităm joi 25.02.2016 ora 9 în sala A101.

Lista studenţi admişi februarie 2016.

Începând cu anul 2014, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei organizează împreună cu Serviciul de Informaţii Externe cursul:

BAZELE CRIPTOLOGIEI

CURS susţinut de specialişti din

SERVICIUL DE INFORMAŢII EXTERNE

 Cursul este destinat studenților din anul III de la programele de studiu: Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații și Rețele și Software de Telecomunicații.

Cunoştinţele dobândite în urma acestui curs vor putea fi aplicate şi aprofundate în cadrul programului de Internship pe care SIE îl organizează la finalul fiecărui an universitar, precum şi în orice alt proiect din domeniu. În acelaşi timp, participarea la acest curs facilitează înscrierea şi/sau participarea prioritară a studenţilor la evenimente de nivel naţional şi internaţional, precum seria de conferinţe Romanian Cryptology Days, şcoli de vară şi workshop-uri organizate de SIE în parteneriat cu mediul academic intern şi extern.

Cursul va fi susţinut de specialişti în domeniul criptologiei din cadrul Serviciului de Informaţii Externe, se va desfăşura pe parcursul unui semestru şi se adresează studenţilor din anul III, care sunt interesaţi de cercetare, au abilităţi de gândire analitică, deţin competenţe în domeniul matematicii şi cunosc cel puţin un limbaj de programare.

Numărul maxim de studenţi admişi la curs va fi 15, iar criteriul principal de selecţie este media anilor de studiu. Cursul este oferit gratuit și va înlocui în planul de învățământ din anul III semestrul 2, pentru studenții admiși, una din disciplinele opționale: Optoelectronică (TST+TSTen) sau Compatibilitate electromagnetică (RST).

Prezentarea cursului și înscrierea vor avea loc JOI, 25.02.2016, ora 9:00, la sala A01.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la secretariatul Facultăţii ETTI, sau la Departamentul de Telecomunicații: e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.