Concursul Tudor Tănăsescu

Concursul Tudor Tănăsescu este cea mai importantă întrecere profesională pentru studenții facultăților cu profil electronic, de automatică și calculatoare din România. Obținerea unui premiu la acest concurs s-a dovedit de-a lungul timpului a fi un atu important în CV-ul absolventui de electronică sau automatică.
Organizat, cu mici întreruperi, din 1974 concursul a trecut de a 40-a ediție fiind destinat studenților merituoși din anii III-IV licenta si celor de la master.

Mai multe informaţii...

Concurs Acces

 În cadrul Proiectului Promovarea învățământului superior tehnic prin colaborarea cu mediile preuniversitare și socio-economic (CNFIS-FDI-2020-0072) vă invităm să participați la un concurs pe echipeîn vederea dezvoltării de competenţe transversale solicitate pe piaţa muncii.

Mai multe informaţii...

NXP Cup 2019-2020

Competiția NXP Cup (fost Freescale Cup) 2019-2020 este deschisă!

 

Înscrierile se pot face pînă pe 30 noiembrie 2019.

 nxp

 

Pagina oficială a concursului: www.nxp.com/nxpcup.  

Mai multe informaţii...

Concurs Ericsson 2019

 eia2019

Concursul de idei Ericcson Innovation Awards EIA2019    https://www.ericsson.com/en/events/eia

Mai multe informaţii...

Prezentare generală concursuri ETTI

Mai multe informaţii...

Concurs Național Burse Telekom 2019

 Programul Bursele TELEKOM ediția 2018 oferă 5 burse anuale de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, adresându-se studenţilor înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoriile buget sau taxă, la zi, cu profil real, din anul I de studiu la următoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației

Mai multe informaţii...

Huawei ICT Competition 2018-2019

Huawei ICT Competition 2018-2019 este o competitie intre studentii celor mai mari facultăți de profil din țară care va avea 3 faze. Huawei va pune la dispozitia studentilor inregistrati materiale/cursuri online, precum și posibilitatea de vouchere gratuite pentru certificare HCNA în următoarele 3 etape:

 

Mai multe informaţii...

Microsoft Imagine Cup

Microsoft propune studenților un concurs care încearcă să descopere o nouă generație de specialiști în tehnologia informației: Microsoft Imagine Cup
Tinerii din întreaga lume sunt invitați să-și folosească atuurile specifice vârstei (creativitatea, imaginația și dorința de a depăși orice barieră) împreună cu pasiunea și cunoștințele tehnice în scopul de a schimba lumea în care trăim.

Mai multe informaţii...

Concurs NXP Embedded Challenge

NXP Romania organizeaza in acest an a 5-a editie a competitiei Linux Embedded Challenge (LEC_2017_Poster.pdf)

Mai multe informaţii...

Cele mai bune proiecte de diplomă 2014 - 2015 - Softwin România

SOFTWIN SRL prin Departamentul R&D propune studenţilor înscrişi la studii de licenţă sau masterat, în an terminal, ai Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei un concurs care are ca scop realizarea de proiecte de diplomă (licenţă sau dizertaţie), cu rezultate care pot fi utile în proiectele de cercetare existente sau viitoare în cadrul departamentului R&D.

Mai multe informaţii...

TIE 2013

Concurs internaţional profesional studenţesc în domeniul tehnicilor de interconectare şi modulelor electronice: http://www.tie.ro/2012/

Concurs internaţional profesional studenţesc în domeniul tehnicilor de interconectare şi modulelor electronice: http://www.tie.ro
Informaţii suplimentare: Conf. dr. ing. Norocel Codreanu, e-mail:

Mai multe informaţii...

Concurs de electronică

Facultatea ETTI şi Infineon România organizează un concurs cu premii, în domeniul electronicii şi software-ului embedded.

Mai multe informaţii...

uInvent

Ediţia 2011

COMUNICAT de PRESĂ - Concursul de Robotică ROBOCHALLENGE 2014

COMUNICAT de PRESĂ - Concursul de Robotică ROBOCHALLENGE 2014

Sunteți pasionați de robotică? Sau iubitori ai sporturilor?

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, împreună cu Universitatea Politehnica din București, Liga Studenților Electroniști și echipa ETTI Robochallenge vă invită la Ediția Națională a concursului de robotică ROBOCHALLENGE, în perioada 1-2 noiembrie 2014, la parterul corpului A al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, un eveniment sponsorizat de nume sonore din domeniul electronicii.

Mai multe informaţii...

RoboChallenge

Robochallenge este un concurs de robotică ce se adresează în special studenţilor pasionaţi de partea practică a unui proiect, dar şi celor dornici să înveţe mai multe. Este un concurs adresat atât începătorilor, cât şi avansaţilor, dar mai ales pasionaţilor de robotică. Concursul vine ca o completare la partea teoretică ce se învaţă în cadrul facultăţii, este modul prin care studenţii pot face ceva plăcut şi util folosind cunoştinţele teoretice acumulate.

Mai multe informaţii...

Robochallenge 2014

Cel mai mare concurs de robotică din ţară îşi deschide din nou porţile pentru tinerii pasionaţi de acest domeniu, în data de 9 Mai 2014 începând cu ora 11:30. Evenimentul va avea loc în holul Bibliotecii centrale, Rectorat Universitatea "Politehnica" Bucureşti.

Mai multe informaţii...

Rezultate MobilPRO 2018

Bucureşti, 24 Martie 2018

Echipa MobilPRO – Inovare şi Mobilitate a oferit tinerilor pasionaţi de aplicaţii software şi tehnologie şansa de a-şi pune în aplicare ideile şi de a le prezenta la concursul internaţional MobilPRO Inovare şi Mobilitate.

Ajunsă la cea de a 5-a ediţie, competiţia MobilPRO – Inovare şi Mobilitate a fost organizată de o echipă de voluntari ai Ligii Studenţilor Electronişti împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, competiţie ce s-a adresat tuturor studenţilor şi elevilor de liceu care au dorit să facă un prim-pas în lumea tehnologiei şi antreprenoriatului.

Mai multe informaţii...

MobilPRO 2018

Echipa MobilPRO – Inovare și Mobilitate invită tinerii pasionați de aplicații software și tehnologie să-și pună în aplicare ideile și să le prezinte la concursul international MobilPRO - Inovare și Mobilitate.

Mai multe informaţii...

MobilPRO 2017

Dăm startul înscrierilor!

Echipa MobilPRO anunță oficial ediția a 4-a a concursului de idei și aplicații software “MobilPRO - Inovare și Mobilitate”, ediția 2017, prima etapă de înscrieri desfășurându-se în perioada 1 decembrie 2016 - 8 ianuarie 2017.

Mai multe informaţii...

MOBILPRO 2016

MobilPRO – Inovare si Mobilitate este un concurs anual de idei si aplicatii software organizat de Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti (UPB), Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI), si Liga Studentilor Electronisti din Facultatea ETTI (LSE), membra a Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR).

Mai multe informaţii...

Subcategorii