Concurs Acces

 În cadrul Proiectului Promovarea învățământului superior tehnic prin colaborarea cu mediile preuniversitare și socio-economic (CNFIS-FDI-2020-0072) vă invităm să participați la un concurs pe echipeîn vederea dezvoltării de competenţe transversale solicitate pe piaţa muncii.

Concursul va fi organizat în zilele de 26 si 27 noiembrie 2020, timp de câte 4 ore, în intervalul orar 16.00 – 20.00, cu sprijinul experților din Centrul de Consiliere si Orientare în Carieră (CCOC) al Universității Politehnica din București (UPB). Concursul se va desfăsura prin intermediul aplicației MS Teams. Detalii privind organizarea si desfăsurarea concursului veți găsi pe site-ul CCOC, pagina principală.

În concurs vor putea participa echipe de câte 4 studenți, selectate pe baza unei scrisori de motivație care va fi încărcată în formularul de înscriere disponibil deja pe site-ul CCOC (ccoc.pub.ro). Înscrierea se va realiza de către coordonatorul fiecărei echipe de studenți, care va introduce si numele celorlalți studenți participanți.

Primele 4 echipe de studenţi care obţin cele mai bune rezultate in cadrul concursului vor fi premiate prin acordarea unor burse speciale.   

De asemenea, pe site-ul CCOC veți găsi informații despre organizarea în cadrul Proiectului a unei serii de webinarii, în perioada 26 octombrie – 15 noiembrie 2020, pe următoarele teme:

  • interviul de angajare,
  • dezvoltarea abilităților de comunicare/prezentare personală în mediu online;
  • CV branding în mediu virtual .

Accesați site-ul CCOC (ccoc.pub.ro) pentru mai multe informații referitoare la înscrierea si desfăsurarea atât a concursului, cât si a webinariilor.


Tu cum te-ai adaptat la schimbarile produse de pandemie? Simti uneori ca ai vrea sa discuti cu cineva, care te poate intelege si sprijini? Specialistii Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera te asteapta la o discutie al carei rezultat va fi gestionarea eficienta o oricarei schimbari din viata ta de student!

Acceseaza linkul de mai jos pentru mai multe detalii

https://www.youtube.com/watch?v=nArMhbbma5g&list=PL8iGvCNoKt1h8TsN13qXgHEc0uHBjknNX&index=1


Esti anul 3 si cauti un internship sau termini anul 4 si inca nu te-ai angajat? In cazul in care vrei sa afli mai multe despre cum sa iti pregatesti un CV care sa te lanseze in cariera, dar si cum sa iti pui la punct portofoliul de angajare, contacteaza un specialist din cadrul Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera al UPB si vei primi sprijinul de care ai nevoie!

Impreuna cu noi poti imblanzi piata muncii!

Acceseaza linkul de mai jos pentru mai multe informatii!

https://www.youtube.com/watch?v=PkTglNRDZgs


Vrei sa afli mai multe despre cum sa te pregatesti inainte de o prezentare online? Contacteaza un specialist din cadrul Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera al UPB si vei primi sprijinul de care ai nevoie! Pastreaza ca singura ta grija discutia cu un consultant CCOC!

Acceseaza linkul de mai jos pentru mai multe informatii!

https://www.youtube.com/watch?v=1ExvMPDWp-E&list=PL8iGvCNoKt1h8TsN13qXgHEc0uHBjknNX&index=2