Concurs pentru burse ERASMUS - Informare Testari Lingvistice

Concursul pentru burse ERASMUS+ în cadrul anului universitar 2023-2024 este preconizat a avea loc în data de 21 Martie 2023 pentru studentii de la ETTI. Modalitatea concreta de organizare va fi anuntata in cel mai scurt timp posibil, dupa ce Oficiul ERASMUS UPB va trimite toate detaliile pentru prezentul concurs (inclusiv ultimele precizari necesare pentru alcatuirea dosarului, care va fi, in mare parte, asemanator celor din concursurile ERASMUS anterioare).

Testarea competențelor lingvistice (pentru candidatii care nu detin un atestat lingvistic) va avea loc Marti, 14.03.2023. În acest sens, candidații care doresc obținerea unui certificat/atestat (într-una din limbile: engleză, franceză, germană) trebuie sa anunțe participarea pentru testul de limbă (precizări suplimentare despre acest demers vor veni în cel mai scurt timp posibil).

Precizari utile:
1. Testarea lingvistica se va desfasura pe Moodle, dupa urmatorul program:
       Limba Germana - ora 12.00;
       Limba Engleza - ora 16.00;
       Limba Franceza - ora 14.00;
       Limba Spaniola - ora 18.00.
2. Link-ul: https://curs.upb.ro/2022/course/index.php?categoryid=19 pentru testarea lingvistica a candidatilor ERASMUS+ care nu detin un atestat lingvistic si vor sa candideze la Selectia mobilitatilor ERASMUS+.Candidatii se pot inscrie personal.
3. Informatia si linkuri sunt disponibile aici: https://upb.ro/concurs-granturi-erasmus/
ATENTIE: doar in acea zi (de Marti, 14.03.2023 ) se vor organiza testarile lingvistice!