Concursuri studențești ETTI

  Concursuri ETTI

Hackaton-ul Electron - 13 și 14 mai 2023

⚡Primul hackathon în domeniul electronicii organizat de Liga Studenților Electroniști în colaborare cu Facultatea de Electronică și Telecomunicații și Tehnologia Informației așteaptă pasionații domeniilor de electronica, IoT și tehnologie să își arate talentul, indiferent de nivelul de experiență!

Electron vine cu trei provocări, Electrify the Campus, Capture the Flag și ESP Connect&Control la care sunteți invitați să vă înscrieți. 

  • Electrify the Campus este o probă teoretică, bazată pe scriere de proiecte de tip cercetare pentru finanțare europeană, ce o să îi pună pe participanți în fața unor teme de gandire identificate împreună cu studenții senatori.
  • „Capture the Flag” este o provocare unde studenții vor avea parte de o experiență „hands-on”. Proba are ca scop testarea gândirii critice, precum și a abilităților de rezolvare a problemelor.
  • ESP Connect&Control este o provocare familiară studenților ETTI, fiind foarte asemănătoare cu proiectul Informatică Aplicată. Dacă aveți un ESP și sunteți pasionați de acest domeniu, cu ajutorul acestuia veți trece prin diferitele protocoale de comunicații învățate pentru a putea rezolva probleme pe diferite teme precum descifrarea mesajelor și control de senzori.

Premiile se ridică la suma de 5000 RON!

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri:  https://electron.lsebucuresti.org/

Instagram: @electron.lse
Facebook: Electron by LSE : https://www.facebook.com/electronbylse