Polifest 2021

Admitere ETTI

Prezentare ETTI 

Mai multe informaţii...

Evenimente NXP

Noiembrie 2020

Compania NXP organizeaza la nivel european un eveniment virtual pentru studenti. Acest eveniment are ca scop prezentarea oportunitatilor de cariera in NXP si in special in NXP Romania. Link-ul pentru inscriere: https://lnkd.in/eMq5Ugq

Octombrie 2020

NXP lansează o serie de Webinare cu scopul de a prezenta studenților aspecte despre cultura, organizarea și oportunitățile din  cadrul companiei.

 

Înregistrarea se face gratis folosind acest formular

 Mai multe informații: folosiți această echipă de Microsoft Teams 

Polifest 2019

 

Mai multe informaţii...

Târgul de masterate 2018

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR DIN ANUL IV

În cadrul POLIFEST 2018, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei organizează pentru studenţii din anul IV o acţiune de prezentare a programelor de masterat oferite de către facultate.

Mai multe informaţii...

Conferinţe de prezentare companii

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR DIN ANUL IV ŞI A STUDENŢILOR MASTERANZI

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti organizează în cadrul POLIFEST 2018, în zilele de 29 şi 30 martie, o serie de workshop-uri şi conferinţe pentru studenţi, susţinute de către firme şi companii partenere UPB, unde vor fi prezentate atât profilul şi activităţile companiilor, cât şi oportunităţile pentru programe de internship şi oferta locurilor de muncă.

Mai multe informaţii...

„ZIUA PORŢILOR DESCHISE” – pentru elevi

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, cu sprijinul Ligii Studenţilor Electronişti, organizează în zilele de 29 şi 30 martie 2018 în campusul „Leu”, în cadrul acţiunilor POLIFEST, o serie de activităţi destinate elevilor de liceu:

  • prezentarea generală a facultăţii, care va avea loc într-un amfiteatru din campus: oferta educaţională, discipline de specialitate şi cunoştinţe dobândite în timpul facultăţii, detalii despre Admiterea 2018, oferta de burse în ţară şi străinătate, ca şi diversele facilităţi din cadrul campusului şi activitatea Ligii Studenţilor Electronişti (LSE);
  • în cadrul secţiunii „STUDENT PENTRU O ZI”, elevii vor vizita o serie de laboratoare didactice şi de cercetare, pentru o cunoaştere cât mai bună a ofertei de studii şi a dotărilor facultăţii.

Formular pentru înscrierile online

Mai multe informaţii...

Polifest 2018

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti organizează, în perioada 29 – 31 martie 2018, a VII-a ediţie a POLIFEST, eveniment ce se doreşte să devină o referinţă, un „brand” recunoscut al universităţii noastre, la nivel naţional şi internaţional.

Mai multe informaţii...

Workshop Renault România

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR DIN ANUL III ŞI A STUDENŢILOR MASTERANZI

În cadrul POLIFEST 2017, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei organizează pentru studenţii din anul III şi studenţii masteranzi un workshop susţinut de Grupul Renault România. Acţiunea va avea loc vineri, 31 martie 2017, începând cu ora 14:00, în sala A101.

Vă invităm să participaţi!

Mai multe informaţii...

Concursul „PoliFEST 2017”

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR DIN ANII I-IV, M1 şi M2

Concursul „PoliFEST 2017”, sponsorizat de ARM®, se desfăşoară în perioada 06-29 martie 2017 şi se adresează tuturor studenţilor Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti.

Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook a UPB (https://www.facebook.com/UPB1818/) şi share public postării de pe pagina concursului.

Mai multe informaţii...

Polifest 2017

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti organizează, în perioada 30 martie – 1 aprilie 2017, a VI-a ediţie a POLIFEST, eveniment ce se doreşte să devină o referinţă, un „brand” recunoscut al universităţii noastre, la nivel naţional şi internaţional.

Mai multe informaţii...

Conferinţe de prezentare companii

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR DIN ANUL IV ŞI A STUDENŢILOR MASTERANZI

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti organizează în cadrul POLIFEST 2017, în zilele de 30 şi 31 martie, o serie de workshop-uri şi conferinţe pentru studenţi, susţinute de către firme şi companii partenere UPB, unde vor fi prezentate atât profilul şi activităţile companiilor, cât şi oportunităţile pentru programe de internship şi oferta locurilor de muncă.

Mai multe informaţii...

Prezentare examen licență și programe de masterat 2017

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR DIN ANUL IV

În cadrul POLIFEST 2017, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei organizează pentru studenţii din anul IV o acţiune de prezentare a programelor de masterat oferite de către facultate.

Mai multe informaţii...

„ZIUA PORȚILOR DESCHISE” – pentru elevi

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, cu sprijinul Ligii Studenţilor Electronişti, organizează în zilele de 30 şi 31 martie 2017 în campusul „Leu”, în cadrul acţiunilor POLIFEST, o serie de activităţi destinate elevilor de liceu:
• prezentarea generală a facultăţii, care va avea loc într-un amfiteatru din campus: oferta educaţională, discipline de specialitate, domenii de activitate şi competenţe dobândite în timpul facultăţii, detalii despre Admiterea 2017, oferta de burse în ţară şi străinătate, ca şi diversele facilităţi din cadrul campusului şi activitatea Ligii Studenţilor Electronişti (LSE);
• în cadrul secţiunii „STUDENT PENTRU O ZI”, elevii vor vizita o serie de laboratoare didactice şi de cercetare şi vor putea participa la cursuri deschise, pentru o cunoaştere cât mai bună a ofertei de studii şi a dotărilor facultăţii.

Mai multe informaţii...

Concursul Hackathon

În perioada 8-10 Decembrie 2016, în incinta Bibliotecii Centrale a Universităţii "Politehnica" din Bucureşti, va avea loc Hackathon-ul HackSociety. Evenimentul reuneşte 100 de participanţi atât din ţară, cât şi din străinătate. Organizatorii activității sunt TekIt, Complex Data Processing Group și MobilPRO, iar printre parteneri se numără Guvernul României, Universitatea "Politehnica" din București, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Liga Studenților Electroniști și Major League Hacking.

Mai multe informaţii...

PREZENTAREA PROGRAMELOR DE MASTERAT 2016/2018

Masterat

  Ciclul II de studii universitare, organizare sistem Bologna

  Definitivează şi întregeşte pregătirea unui inginer

  Asigură aprofundarea şi specializarea programelor de licenţă.

Mai multe informaţii...

Prezentare programe de masterat 2016

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR DE ANUL IV
Miercuri, 20 Aprilie 2016,  ora 16, sala A01

În cadrul POLIFEST, se va organiza  o prezentare a unor directii  de masterat  cu tradiție   în Facultatea   de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei  dar și  noi propuneri,  pentru toți studenții intersați !

 Vă invităm să participaţi!

Mai multe informaţii...

Standul facultății la Polifest 2016

Standul facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei în cadrul Polifest este deschis zilnic în perioada

20-22 Aprilie 2016,

  între orele 10-16 , ÎN HOLUL UPB,  AN-BN .

 Vă aşteaptă multe surprize!

Student pentru o zi 2016

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei organizează în premieră manifestarea „STUDENT PENTRU O ZI”, în perioada 20-22 Aprilie 2016, în cadrul  acţiunilor POLIFEST organizate de Universitatea Politehnica din  Bucureşti, pentru elevii de liceu.

Mai multe informaţii...

Turul laboratoarelor 2016

Mai multe informaţii...

Subcategorii