Concursul Hackathon

În perioada 8-10 Decembrie 2016, în incinta Bibliotecii Centrale a Universităţii "Politehnica" din Bucureşti, va avea loc Hackathon-ul HackSociety. Evenimentul reuneşte 100 de participanţi atât din ţară, cât şi din străinătate. Organizatorii activității sunt TekIt, Complex Data Processing Group și MobilPRO, iar printre parteneri se numără Guvernul României, Universitatea "Politehnica" din București, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Liga Studenților Electroniști și Major League Hacking.

 

Conceptul de Hackaton este sinonim cu un maraton de creație. Astfel, în cele trei zile participanții vor primi sarcini ce țin de domeniul informatic (realizare de aplicații) de la sponsorii evenimentului – IBM, Emag, BlackRock, GitHub, Cisco. Cerințele vor trebui soluționate în 48 de ore de la anunțarea lor, iar fiecare dintre acestea vor fi premiate în bani.

Pentru mai multe detalii despre participanţi, echipa de organizare sau eveniment vă invităm să accesaţi site-ul http://hacksociety.it.

Totodată, dacă doriţi să fiţi la curent cu activitatea din timpul Hackathon-ului, veţi regăsi în zilele evenimentului live, fotografii şi detalii despre task-uri pe pagina noastră, https://www.facebook.com/HackSocietyRo/.