Actiuni dedicate studentilor in domeniul international

Apeluri privind cursurile de limbi străine oferite de UPB gratuit studenților, în anul universitar 2023-2024.

Mai multe informaţii...

Prezentare programe de masterat 2019

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației organizează pentru studenții din anul IV o acțiune de prezentare a programelor de masterat oferite de către facultate.

Mai multe informaţii...

BURSELE FULBRIGHT STUDENT 2019-2020

PENTRU STUDENȚII, MASTERANZII ȘI DOCTORANZII ROMÂNI

Comisia Fulbright Româno-Americană, UPB Alumni Community și Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI), Universitatea Politehnica din București, vă invită la o prezentare a oportunităților de studiu și de cercetare în Statele Unite, prin programul de burse Fulbright.

Mai multe informaţii...

Prelegere susţinută de experţi de la Oficiul European de Brevete – Olanda

European Patent Office şi Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Universitatea POLITEHNICA Bucureşti organizează miercuri, 21 iunie 2017, începând cu ora 11:00 în Sala A101, o prelegere cu titlul “Protect Your Ideas  – by EPO under the European Patent Convention” susţinută de un grup de experţi în examinarea de brevete din ICT Cluster of the European Patent Office, Olanda, condus de Manfred Scheu - Director de departament.

Mai multe informaţii...

Prelegeri despre comunicațiile prin satelit

În cadrul cooperării Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din UPB cu SES Astra România SRL, dl. Jens  Krause (inginer senior la SES Astra Communications din Luxembourg - operatorul reţelei de sateliţi de comunicaţii ASTRA), aflat în vizită în ţara noastră, va susţine două prelegeri la care sunt invitaţi studenţii interesaţi de problematica comunicaţiilor prin satelit (prelegerile şi discuţiile aferente vor fi în limba engleza):

Mai multe informaţii...

Seminar Télécom ParisTech 5 Mai 2014

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației are plăcerea de a găzdui vizita reprezentanților Télécom ParisTech la București. Situată sub autoritatea Ministerului Economiei, Industriei și Tehnologiei Digitale, Télécom ParisTech este cea mai importantă Școală de ingineri („Grande Ecole”) din domeniul Tehnologiei Informației și Comunicării din Franța.

Mai multe informaţii...

Evenimente NXP

Martie 2023 - NXP Open Days

NXP Semiconductors va invita sa faceți un tur prin companie, sa participați la câteva live demos, sa purtați discuții libere despre ce v-ar putea interesa în mod direct, în timp ce savurați o felie de pizza și prăjituri, dar și sa participați la un quiz, unde ați putea câștiga un Apple IPad. 
 
Puteți sa va înscrieți pana pe 14 martie, ora 18:00, accesând link-ul https://shorturl.at/flzIU

 

 

Noiembrie 2022 - NXP Open Days

NXP are deosebita placere sa va invite la NXP Open Days - 18.11.22 si 25.11.22. Acest eveniment se adreseaza studentilor de anul III, se acceptă un numar maxim de 50 studenti / zi. Ulterior, ei vor fi impartiti in 2 grupe, beneficiind simultan de prezentari, fiecare grupa pe alt etaj - pentru a evita aglomeratia.

 Detalii:

a) link de înscriere: https://forms.office.com/r/wJssZM5JVx   (deadline miercuri 16.11)

b) demo-uri interesante, cum ar fi:

      - Demo real-time drivers (drona, hexapod)

      - Demo solutions (Alexa, Coffee Vending Machine

      - Demo Iseled, BMS si AWS

c) un concurs in urma caruia vor fi acordate 3 vouchere a cate 300 de lei de la EMAG, dar si agende, pixuri, insigne, etc.

d) pizza si prajituri (dupa 12 :00 pm)

Durata demo-urilor va fi de aproximativ 1h 30’- 2h, iar intervalul orar al evenimentului este : 10 :00 am- 12 :00 pm.

 

Martie 2022


Evenimentul «  Job Application Training » va avea ca scop pregatirea studentilor in vederea unei mai bune insertii pe piata muncii.

Mai multe informaţii...

SIITME

 

Mai multe informaţii...

Polifest 2021

Admitere ETTI

Prezentare ETTI 

Mai multe informaţii...

Concursul Hackathon

În perioada 8-10 Decembrie 2016, în incinta Bibliotecii Centrale a Universităţii "Politehnica" din Bucureşti, va avea loc Hackathon-ul HackSociety. Evenimentul reuneşte 100 de participanţi atât din ţară, cât şi din străinătate. Organizatorii activității sunt TekIt, Complex Data Processing Group și MobilPRO, iar printre parteneri se numără Guvernul României, Universitatea "Politehnica" din București, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Liga Studenților Electroniști și Major League Hacking.

Mai multe informaţii...

Seminar gratuit de Matlab adresat profesorilor şi studenţilor din UPB

Signal Processing and Communication System Desing using MATLAB and Simulink

Free seminar presented by a MathWorks Application Engineer at Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti

Mai multe informaţii...

Întâlnire - Realizarea unui autovehicul inteligent cu deplasare autonomă

Studenții sunt invitați să participe, miercuri, 4 martie 2015, la ora 18.00, în sala A01, la prezentarea celor mai recente evoluții în derularea proiectului de cercetare al Facultății de ETTI “Realizarea unui autovehicul inteligent cu deplasare autonomă”.

Mai multe informaţii...

Seminar de comunicaţii adresat studenţilor înscrişi la masterat

Seminar de telecomunicaţii adresat studenţilor înscrişi la master

Mai multe informaţii...

Seminar de comunicaţii adresat studenţilor înscrişi la licenţă

Seminar de telecomunicaţii adresat studenţilor înscrişi la licenţă

Mai multe informaţii...

FameLab

FameLab este cel mai important concurs internaţional de comunicare a ştiinţei pentru public.
Competiţia FameLab (http://www.famelab.org/) a demarat în Marea Britanie, în 2005 şi se află în acest an la a VI-a ediţie în România.

Mai multe informaţii...

Studenţii de la Universitatea Politehnică Bucureşti lansează experimente în rachetele puse la dispoziţie de Agenţia Spaţială Europeană

O echipă românească a fost selectată să lanseze în martie 2014 în Kiruna, Suedia un experiment. Studenții vor  studia modificările microscopice şi macroscopice asupra aliajelor după ce vor fi topite cu ajutorul unei diode laser în gravitaţie redusă.

Mai multe informaţii...

Prezentare: Join The new Economy!

Camera de Comerț Americană în România vă invită în data de 13 decembrie 2012, între orele 18:00 si 20:00, în Aula Facultății ETTI - A01, la prezentarea cu tema:

Join the New Economy! - trecerea de la economia bazată pe manufactură, la economia bazată pe servicii.

Mai multe informaţii...

Crosul caritabil 'Aleargă pentru viață'

Aleargă pentru tine! Aleargă pentru viață!

Mai multe informaţii...

Prezentare Infineon Automotive

În sala de consiliu din  Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației va avea loc pe data de 22.10.2012 o prezentare susținută de domnul Priv.-Doz. Dr. Georg Pelz Infineon.

Mai multe informaţii...

Prezentare Infineon

În sala de consiliu din  Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației va avea loc pe data de 23.10.2012 prezentarea companiei Infineon.

Mai multe informaţii...

Subcategorii