Anul II licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în dreapta sus.

Mai multe informaţii...

Anul I licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colțul din dreapta sus al paginii.

Mai multe informaţii...

Prezentări discipline opționale pentru anul I, 2021-2022

Stimați studenți,
 
Vă invităm MIERCURI 22 septembrie 2021, între orele 16:00 – 18:00, la prezentarea opționalelor pentru studenții din anul I, anul universitar 2021-2022. Fiecare opțional are alocat un timp de 10 minute pentru prezentare.
 
Prezentarea va fi organizată on-line folosind platforma ZOOM și va fi transmisă în timp real pe Facebook, aici.
 
Vă mulțumim frumos și vă dorim un an univesitar cu cât mai multe realizări!

Masterat Anul I

Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în colțul din dreapta sus.

Dacă aveţi nelămuriri puteţi contacta administratorul, dar vă rugăm ca înainte de a trimite mesajul să verificaţi dacă nu cumva răspunsul la întrebarea dvs. se gaseşte deja pe site. 

Mai multe informaţii...

Alegeri pentru reprezentanții studenților 2019

Reprezentativitatea studenților în învățământul universitar este o componentă esențială în structurile de conducere. Studenții sunt parteneri decizionali, astfel alegerea unor reprezentanți și implicarea activă a lor în viața universității și facultății constituie un drept fundamental al acestora.

Mai multe informaţii...

Întâlnire între studenţi şi reprezentanţii facultăţii

Va invitam in prima saptamana de dupa vacanta intersemestriala la o intalnire cu reprezentantii conducerii Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei impreuna cu cate 3 sau 4 studenti de la fiecare serie (vechea serie) din anul III. Studentii sunt invitati sa-si spuna opinia despre ceea ce considera a fi problemele ce exista in facultate, putand propune si solutii, daca doresc. Aceasta intalnire reprezinta o continuare a initiativelor "formularelor de Feedback".

Mai multe informaţii...

Desfășurarea activității de practică obligatorie prevăzută în planul de învățământ pentru studenții anului III din ciclul de licență în anul universitar 2021-2022

Perioada de practică pentru anul universitar 2021-2022 este cuprinsă în perioada 27 iunie 2022 – 2 septembrie 2022.

Durata practicii este de 360 ore.

Organizarea practicii în cadrul facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Infromației se va face conform următorului calendar: 

Mai multe informaţii...

PROCEDURA SEMNĂRII CONVENȚIEI TRIPARTITE DE PRACTICĂ în cadrul ETTI-UPB pentru anul universitar 2021-2022

După ce o companie acceptă studentul pentru stagiul de practică, iar studentul acceptă poziția respectivă PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI DE PRACTICĂ a facultății (https://practica.etti.pub.ro/) urmează încheierea convenţiei de practică (“CONVENŢIE – CADRU (ACORD TRIPARTIT) privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă în anul universitar 2021-2022”) între Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, companie și studentul practicant.

Mai multe informaţii...

Resetarea parolei in aplicatia de practica

Va rugam sa nu mai faceti solicitari repetate de reset. Cautati parola in toate folderele de spam. Recomandabil este sa va conectati si online pe adresa https://portal.office.com/ unde veti gasi mai multe foldere de spam sub diverse nume (mesaje nedorite etc).

Ca sa fiti siguri ca primiti mesajele, adaugati adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in lista de contacte.

Daca ati trimis mai multe solicitari de reset, va fi valabila doar ultima parola transmisa deci solicitarea repetata de reset nu ajuta, mai mult complica lucrurile. Daca ati trimis o solicitare respectand regulile de mai sus si nu ati gasit in nici un folder noua parola, repetati solicitarea dupa minim o ora de la prima solicitare.

Daca insistati cu trimiterea de mesaje repetate, accesul dvs la aplicatie va fi blocat.

 

ANUNȚ PRACTICĂ anul universitar 2021-2022

Studenții din anul III din ciclul de licență sunt invitați LUNI, 28 februarie 2022, ora 19:00, să participle la prezentarea legată de activitatea de PRACTICĂ, din anul universitar 2021-2022, prezentare care va avea loc pe platforma Microsoft Teams în echipa dedicată activității de practică denumită 04-ELECTRONICA-L-A3-S2-Pr-All-2021.

În cadrul acestei prezentări studenții pot adresa întrebări reprezentanților facultății în cazul în care au nelămuriri legate de această activitate cuprinsă în planul lor de învățământ.

24 februarie 2022       

Subcategorii