Anul I licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colțul din dreapta sus al paginii.

Mai multe informaţii...

Anul II licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în dreapta sus.

Mai multe informaţii...

Masterat Anul I

Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în colțul din dreapta sus.

Dacă aveţi nelămuriri puteţi contacta administratorul, dar vă rugăm ca înainte de a trimite mesajul să verificaţi dacă nu cumva răspunsul la întrebarea dvs. se gaseşte deja pe site. 

Mai multe informaţii...

Alegeri pentru reprezentanții studenților 2019

Reprezentativitatea studenților în învățământul universitar este o componentă esențială în structurile de conducere. Studenții sunt parteneri decizionali, astfel alegerea unor reprezentanți și implicarea activă a lor în viața universității și facultății constituie un drept fundamental al acestora.

Mai multe informaţii...

Întâlnire între studenţi şi reprezentanţii facultăţii

Va invitam in prima saptamana de dupa vacanta intersemestriala la o intalnire cu reprezentantii conducerii Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei impreuna cu cate 3 sau 4 studenti de la fiecare serie (vechea serie) din anul III. Studentii sunt invitati sa-si spuna opinia despre ceea ce considera a fi problemele ce exista in facultate, putand propune si solutii, daca doresc. Aceasta intalnire reprezinta o continuare a initiativelor "formularelor de Feedback".

Mai multe informaţii...

EVALUAREA ACTIVITĂŢII DE PRACTICĂ 2021

COLOCVIU DE PRACTICĂ

Procesul de evaluare a activității de practică se desfăşoară în două etape:

  • Evaluarea făcută de către tutore. La finalul stagiului de practică, studentul este evaluat de către tutore, care completează formularul de evaluare a activității de practică (Anexa 2), formular care va fi anexat Atestatului de practică (Anexa 3). Pe baza acestui formular tutorele acordă un punctaj între 1 şi 5 (5 reprezentând cea mai bună performanţă). Criteriile evaluate de către tutore sunt grupate în trei categorii:
    1. Gradul de dobândire a competențelor practice de natură tehnică specificate în portofoliul de practică;
    2. Gradul de dobândire a competențelor de comunicare și organizare specificate în portofoliul de practică;
    3. Gradul de dobândire a competențelor de încadrare într-o structură organizată de muncă.
  • Verificarea finală și acordarea punctajului final se va face de către o comisie ETTI în care este inclus și cadrul didactic supervizor alocat studentului. La colocviu, studentul este evaluat, luând în calcul:

    Mai multe informaţii...

Anunț colocviu practică

În perioada 30 august – 8 septembrie 2021 va avea loc colocviul de practică conform planificării afișate pe platforma Microsoft Teams în echipa intitulată 04-ELECTRONICA-L-A3-S2-PCT3 (AN III), la fișiere.

Această planificare se va actualiza periodic, deci vă rugăm să urmăriți echipa respectivă.

PROGRAM SEMNARE ȘI ÎNREGISTRARE CONVENȚII TRIPARTITE

După ce au fost semnate/ștampilate și datate de către reprezentantul companiei, tutore, student și cadrul didactic supervizor, convențiile tripartite vor putea fi semnate de catre doamna prodecan Rodica CONSTANTINESCU – sala A214a, conform programului afisat pe Teams la echipa dedicată pentru PRACTICA:

Pentru întrebări/nelămuriri ne puteți contacta pe chat-ul de pe Teams sau pe adresa de email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

17.06.2021

0

 

PROCEDURA SEMNĂRII CONVENȚIEI TRIPARTITE DE PRACTICĂ în cadrul ETTI-UPB pentru anul universitar 2020-2021

După ce o companie acceptă studentul pentru stagiul de practică, iar studentul acceptă poziția respectivă PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI DE PRACTICĂ a facultății (https://practica.etti.pub.ro/) urmează încheierea convenţiei de practică (“CONVENŢIE – CADRU (ACORD TRIPARTIT) privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă în anul universitar 2020-2021”) între Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, companie și studentul practicant.

Mai multe informaţii...

Desfășurarea activității de practică obligatorie prevăzută în planul de învățământ pentru studenții anului III din ciclul de licență în anul universitar 2020-2021

Perioada de practică pentru anul universitar 2020-2021 este cuprinsă în intervalul 28 iunie 2021 – 10 septembrie 2021.
Durata practicii este de 360 ore.

Organizarea practicii se face conform următorului calendar:

Mai multe informaţii...

Subcategorii