Anul II licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în dreapta sus.

Mai multe informaţii...

Anul I licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colțul din dreapta sus al paginii.

Mai multe informaţii...

Masterat Anul I

Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în colțul din dreapta sus.

Dacă aveţi nelămuriri puteţi contacta administratorul, dar vă rugăm ca înainte de a trimite mesajul să verificaţi dacă nu cumva răspunsul la întrebarea dvs. se gaseşte deja pe site. 

Mai multe informaţii...

Alegeri pentru reprezentanții studenților 2019

Reprezentativitatea studenților în învățământul universitar este o componentă esențială în structurile de conducere. Studenții sunt parteneri decizionali, astfel alegerea unor reprezentanți și implicarea activă a lor în viața universității și facultății constituie un drept fundamental al acestora.

Mai multe informaţii...

Întâlnire între studenţi şi reprezentanţii facultăţii

Va invitam in prima saptamana de dupa vacanta intersemestriala la o intalnire cu reprezentantii conducerii Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei impreuna cu cate 3 sau 4 studenti de la fiecare serie (vechea serie) din anul III. Studentii sunt invitati sa-si spuna opinia despre ceea ce considera a fi problemele ce exista in facultate, putand propune si solutii, daca doresc. Aceasta intalnire reprezinta o continuare a initiativelor "formularelor de Feedback".

Mai multe informaţii...

ANUNȚ legat de prezentările companiilor în cadrul ETTI între 10 și 12 martie 2020

Având în vedere situația epidemiologică actuală prezentările companiilor NoBug Consulting (10 martie 2020), INTRAROM (11 martie 2020) și Keysight (IXIA – 12 martie 2020) programate începând cu ora 17:00 în sala A101 a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației se amână pentru o dată ce va comunicată ulterior.

09.03.2020                                                                                                                       

Decanat ETTI

ANUNȚ legat de prezentarea Groupe Renault Romania

O hotărâre de ultima oră luată la nivelul Groupe Renault având în vedere situația epidemiologică actuală, consorțiul nu mai are voie să organizeze întâlniri cu număr mare de persoane, iar din acest motiv întâlnirea cu reprezentanții Groupe Renault din data de 5 martie, ora 17:30, din sala A101 a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației se anulează.          

04.03.2020                                                                                                                       

Decanat ETTI

 

Descrierea aplicației pentru practică

Înscrierea studenților pe locurile de practică oferite de către companiile care au încheiată convenție cadru cu facultatea sau în laboratoarele de cercetare ale Facultății ETTI se realizează prin intermediul platformei de practică https://practica.etti.pub.ro/ începând cu data de 17 februarie 2020.

Mai multe informaţii...

Deschidere platformă pentru practică

Înscrierea studenților pe locurile de practică oferite de către companiile care au încheiată convenție cadru cu facultatea sau în laboratoarele de cercetare ale Facultății ETTI se realizează prin intermediul platformei de practică https://practica.etti.pub.ro/ începând cu data de 17 februarie 2020.

Mai multe informaţii...

Desfășurarea activității de practică obligatorie prevăzută în planul de învățământ pentru studenții anului III din ciclul de licență în anul universitar 2019-2020

Perioada de practică pentru anul universitar 2018-2019 este cuprinsă în intervalul 15 iunie 2020 – 04 septembrie 2020.
Durata practicii este de 360 ore. Durata recomandată de desfăşurare a stagiilor este de 12 săptămâni, 6 ore/zi, 5 zile pe săptămână.

Mai multe informaţii...

Subcategorii