Anul II licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în dreapta sus.

Mai multe informaţii...

Anul I licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colțul din dreapta sus al paginii.

Mai multe informaţii...

Masterat Anul I

Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în colțul din dreapta sus.

Dacă aveţi nelămuriri puteţi contacta administratorul, dar vă rugăm ca înainte de a trimite mesajul să verificaţi dacă nu cumva răspunsul la întrebarea dvs. se gaseşte deja pe site. 

Mai multe informaţii...

Alegeri pentru reprezentanții studenților 2019

Reprezentativitatea studenților în învățământul universitar este o componentă esențială în structurile de conducere. Studenții sunt parteneri decizionali, astfel alegerea unor reprezentanți și implicarea activă a lor în viața universității și facultății constituie un drept fundamental al acestora.

Mai multe informaţii...

Întâlnire între studenţi şi reprezentanţii facultăţii

Va invitam in prima saptamana de dupa vacanta intersemestriala la o intalnire cu reprezentantii conducerii Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei impreuna cu cate 3 sau 4 studenti de la fiecare serie (vechea serie) din anul III. Studentii sunt invitati sa-si spuna opinia despre ceea ce considera a fi problemele ce exista in facultate, putand propune si solutii, daca doresc. Aceasta intalnire reprezinta o continuare a initiativelor "formularelor de Feedback".

Mai multe informaţii...

Descrierea aplicației pentru practică

Înscrierea studenților pe locurile de practică oferite de către companiile care au încheiată convenție cadru cu facultatea sau în laboratoarele de cercetare ale Facultății ETTI se realizează prin intermediul platformei de practică https://practica.etti.pub.ro/ începând cu data de 17 februarie 2020.

Mai multe informaţii...

Desfășurarea activității de practică obligatorie prevăzută în planul de învățământ pentru studenții anului III din ciclul de licență în anul universitar 2019-2020

Perioada de practică pentru anul universitar 2018-2019 este cuprinsă în intervalul 15 iunie 2020 – 04 septembrie 2020.
Durata practicii este de 360 ore. Durata recomandată de desfăşurare a stagiilor este de 12 săptămâni, 6 ore/zi, 5 zile pe săptămână.

Mai multe informaţii...

Absolvire - Informaţii generale

NOU! În conformitate cu adresa primită de la președintele Senatului UPB din ianuarie 2020, se organizează o sesiune suplimentară de susținere a proiectului de Diplomă/Disertație în Februarie 2020, numai pentru absolvenții din anul universitar 2018-2019 și cei anteriori. Această sesiune face parte din examinările anului univ. 2018-19 și se desfășoară după regulamentele anului universitar respectiv.

  • se pot înscrie absolvenții cu situația școlară completă la sfîrșitul sesiunii de restanțe din Septembrie 2019, avînd toate disciplinele promovate, inclusiv punctajul >50% deci calificativul Admis la Anexa 7 a proiectului de Diplomă/Dizertație (disciplinele Activitare Pregătire Proiect Licență/Practică Proiect Licență/Practică, Cercetare și Elaborare Disertație). Pentru a avea acest calificativ Admis, absolvenții trebuie să fi obținut aprobările pe Anexa 1/2 - fișa de înscriere a temei proiectului de Diplomă/Disertație, atît în format electronic, cît și documentul semnat în original.
  • absolvenții care se află în această situație și au început în noul an universitar un alt proces de completare și aprobare a Anexei 1/2 pentru sesiunile din Iulie sau Septembrie 2020 nu vor folosi această Anexă, ci cea deja aprobată pentru 2019. Procesul de aprobare și semnare a noilor anexe pentru Iulie/Septembrie 2020 nu acoperă sesiunea Februarie 2020. Prin urmare, susținerea proiectului în Februarie 2020 se va face în versiunea deja aprobată în Anexa 1/2 2019, chiar dacă între timp absolventul și-a manifestat intenția de a schimba tema sau conducătorul. Nu se semnează anexe noi în această perioadă.
  • absolvenții care doresc să susțină în Februarie 2020 trebuie să finalizeze proiectul conform specificațiilor din 2019 și să obțină semnătura (viza) conducătorului științific pe cererea de înscriere pentru această sesiune.

Înscrierea se face  la secretariatul facultăţii în perioada 03-07.02.2020, programul de înscriere: Luni-Joi, 14,00-16,00. Actele necesare în această sesiune: diplomă, dizertație

Perioada de desfăşurare a examenului de diplomă/disertație: 17-21.02.2020

 

Mai multe informaţii...

Examen diplomă

ÎNSCRIEREA LA EXAMENUL DE DIPLOMĂ

– SESIUNEA februarie 2020 – 

1. Înscrierea la secretariatul facultăţii. Perioada de înscriere: 3.2-7.2.2020  14:00-16:00

Perioada de desfăşurare a examenului de diplomă: 17-21.2.20209                                                             

Mai multe informaţii...

Examen disertaţie

ÎNSCRIEREA LA EXAMENUL DE DISERTAŢIE

– SESIUNEA februarie 2020 – 

Înscrierea la secretariatul facultăţii. Perioada de înscriere: 3.2-7.2.2020  14:00-16:00

Perioada de desfăşurare a examenului de dizertație: 17-21.2.2020            

Mai multe informaţii...

Subcategorii