Anul II licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în dreapta sus.

Mai multe informaţii...

Anul I licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colțul din dreapta sus al paginii.

Mai multe informaţii...

Masterat Anul I

Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în colțul din dreapta sus.

Dacă aveţi nelămuriri puteţi contacta administratorul, dar vă rugăm ca înainte de a trimite mesajul să verificaţi dacă nu cumva răspunsul la întrebarea dvs. se gaseşte deja pe site. 

Mai multe informaţii...

Alegeri pentru reprezentanții studenților 2019

Reprezentativitatea studenților în învățământul universitar este o componentă esențială în structurile de conducere. Studenții sunt parteneri decizionali, astfel alegerea unor reprezentanți și implicarea activă a lor în viața universității și facultății constituie un drept fundamental al acestora.

Mai multe informaţii...

Întâlnire între studenţi şi reprezentanţii facultăţii

Va invitam in prima saptamana de dupa vacanta intersemestriala la o intalnire cu reprezentantii conducerii Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei impreuna cu cate 3 sau 4 studenti de la fiecare serie (vechea serie) din anul III. Studentii sunt invitati sa-si spuna opinia despre ceea ce considera a fi problemele ce exista in facultate, putand propune si solutii, daca doresc. Aceasta intalnire reprezinta o continuare a initiativelor "formularelor de Feedback".

Mai multe informaţii...

Desfășurarea activității de PRACTICĂ obligatorie prevăzută în planul de învățământ pentru studenții anului III din ciclul de licență în anul universitar 2019-2020, care nu au efectuat stagiul de practică până la data de 5 octombrie 2020

Practica se va desfășura prin intermediul platformei aflată la adresa https://practica.etti.pub.ro/ . 

Stagiul de practică a studenţilor se organizează în conformitate cu Legea nr. 258/2007 din 19/07/2007 publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 493 din 24/07/2007 şi Ordinul nr. 3955 din 09/05/2008 al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului publicat în Monitorul Oficial nr. 440 din 12/06/2008.

Perioada de practică pentru studenții anului III din ciclul de licență în anul universitar 2019-2020, care nu au efectuat stagiul de practică până la data de 5 octombrie 2020, este cuprinsă în intervalul 12 octombrie 2020 – 29 ianuarie 2021.
Durata practicii este de 360 ore

Mai multe informaţii...

EVALUAREA ACTIVITĂŢII DE PRACTICĂ – SEPTEMBRIE 2020

Procesul de evaluare a activității de practică se desfăşoară în două etape:

Mai multe informaţii...

Anunț ghid de practică 2020

Pe MOODLE există disciplina Practica_ETTI unde este încărcat ghidul de practică pentru studenții din anul III licență.

Fiecare student trebuie să încarce din contul său de pe MOODLE până pe data de 5 septembrie 2020, cel târziu, convenția cadru tripartită (adică Anexa 2 de pe site-ul facultății de la Secțiunea PRACTICĂ) semnată, ștampilată și înregistrată de către toate cele trei părți implicate (student, companie și facultate).

Mai multe informaţii...

PROCEDURA SEMNĂRII CONVENȚIEI DE PRACTICĂ TRIPARTITE în cadrul ETTI-UPB 2019-2020

După ce o companie acceptă studentul pentru stagiul de practică, iar studentul acceptă poziția respectivă urmează încheierea convenţiei de practică (“CONVENŢIE – CADRU (ACORD TRIPARTIT) privind efectuarea stagiului de practică în cadrul programelor de studii universitare de licenţă în anul universitar 2019-2020”) între Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, companie și studentul practicant.

Mai multe informaţii...

Desfășurarea activității de practică obligatorie prevăzută în planul de învățământ pentru studenții anului III din ciclul de licență în anul universitar 2019-2020

Perioada de practică pentru anul universitar 2019-2020 este cuprinsă în intervalul 15 iunie 2020 – 25 septembrie 2020.
Durata practicii este de 180 ore/360 ore

Mai multe informaţii...

Subcategorii