Anul II licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în dreapta sus.

Mai multe informaţii...

Anul I licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colțul din dreapta sus al paginii.

Mai multe informaţii...

Masterat Anul I

Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat pe toate paginile, în colțul din dreapta sus.

Dacă aveţi nelămuriri puteţi contacta administratorul, dar vă rugăm ca înainte de a trimite mesajul să verificaţi dacă nu cumva răspunsul la întrebarea dvs. se gaseşte deja pe site. 

Mai multe informaţii...

Alegeri pentru reprezentanții studenților 2019

Reprezentativitatea studenților în învățământul universitar este o componentă esențială în structurile de conducere. Studenții sunt parteneri decizionali, astfel alegerea unor reprezentanți și implicarea activă a lor în viața universității și facultății constituie un drept fundamental al acestora.

Mai multe informaţii...

Întâlnire între studenţi şi reprezentanţii facultăţii

Va invitam in prima saptamana de dupa vacanta intersemestriala la o intalnire cu reprezentantii conducerii Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei impreuna cu cate 3 sau 4 studenti de la fiecare serie (vechea serie) din anul III. Studentii sunt invitati sa-si spuna opinia despre ceea ce considera a fi problemele ce exista in facultate, putand propune si solutii, daca doresc. Aceasta intalnire reprezinta o continuare a initiativelor "formularelor de Feedback".

Mai multe informaţii...

Descrierea aplicației pentru practică

Înscrierea studenților pe locurile de practică oferite de către companiile care au încheiată convenție cadru cu facultatea sau în laboratoarele de cercetare ale Facultății ETTI se realizează prin intermediul platformei de practică https://practica.etti.pub.ro/ începând cu data de 17 februarie 2020.

Mai multe informaţii...

Desfășurarea activității de practică obligatorie prevăzută în planul de învățământ pentru studenții anului III din ciclul de licență în anul universitar 2019-2020

Perioada de practică pentru anul universitar 2018-2019 este cuprinsă în intervalul 15 iunie 2020 – 04 septembrie 2020.
Durata practicii este de 360 ore. Durata recomandată de desfăşurare a stagiilor este de 12 săptămâni, 6 ore/zi, 5 zile pe săptămână.

Mai multe informaţii...

Absolvire - Informaţii generale

Pe această pagină puteţi accesa resurse şi informaţii utile, specifice elaborării lucrărilor de absolvire.

Mai multe informaţii...

Examen diplomă sept. 2019

ÎNSCRIEREA LA EXAMENUL DE DIPLOMĂ

– SESIUNEA septembrie 2019 – 

1. Înscrierea la secretariatul facultăţii. Perioada de înscriere: 26.8-6.9.2019

Perioada de desfăşurare a examenului de diplomă: 9-11.9.2019

Programul de înscriere la secretariat   Luni-Vineri 09:00-16:00.

         În zilele de 07 și 08 septembrie 2019  vor fi înscriși numai studenții care au avut examene în zilele respective, interval orar 10:00-14:00                                                             

Mai multe informaţii...

Examen disertaţie septembrie 2019

ÎNSCRIEREA LA EXAMENUL DE DISERTAŢIE

– SESIUNEA septembrie 2019 – 

Înscrierea la secretariatul facultăţii. Perioada de înscriere: 26.8-6.9.2019

Perioada de desfăşurare a examenului de disertaţie: 9-11.9.2019

Programul de înscriere la secretariat: Luni-Vineri 09:00-16:00

În zilele de 07 și 08 septembrie 2019  vor fi înscriși numai studenții care au examene în zilele respective, interval orar 10:00-14:00 

Mai multe informaţii...

Subcategorii