Anunț decazări

2 februarie 2021

S-a decis de către comisia de cazare ETTI să se accepte cereri de transfer din P20 în Leu-A/Leu-C. Acestea se vor aproba în ordinea mediilor și în limita locurilor disponibile. Modalitatea de depunere a acestor cereri va fi anunțată în perioada următoare.

 

17 ianuarie 2021

Studenții care doresc să beneficieze de clauza contractuală prin care pot renunța la cazare pe al doilea semestru, se pot decaza în perioada 1 - 19 26 februarie 2021, cu condiția să aibă plata căminului la zi (inclusiv luna ianuarie și fracțiunea din luna februarie, sau integral luna februarie dacă depășiți două săptămâni). Decazarea se realizează prin redactarea unei cereri în acest sens către administrația UPB (domnul director general Mihai Corocăescu) și depunerea acestei cereri la administrația căminului.

Atenție: Pentru cei care nu se decazează până pe 19 26 februarie se va considera că doresc cazare insclusiv pe semestrul al doilea, aceștia având obligația de plată pentru tot semestrul.

Începând cu data de 25 februarie 1 martie, în funcție de locurile rămase vacate, vom da un anunț legat de o potențială etapă suplimentară de cazare.

Comisia de cazare ETTI