Cazări semestrul 2 - 2020-2021

Actualizare 9 martie 2021

Atenție: comisia a făcut repartizările pe camere în avans, înainte de CA din data de 4 martie care a decis suspendarea cazărilor, astfel încât pe studenti.pub.ro apar informații incorecte. Vom remedia situația în perioada următoare, dar nefiind o prioritate, va mai dura. Acest lucru nu implică nimic din partea voastră, veți rămâne în camerele în care ați fost repartizați anterior.

Comisia de cazare ETTI

==================================

Actualizare 8 martie 2021

Din păcate, din cauza intrării Bucureștiului în scenariul roșu, Consiliul de Administrație UPB a decis suspendarea cazărilor pe perioadă nedeterminată. Studenții care sunt deja cazați vor putea locui în continuare în cămin, până la o eventuală decizie ulterioară a CA.

Comisia de cazare ETTI

==================================

 

Actualizare 3 martie 2021

Încă nu se cunosc numărul de locuri libere, așteptăm decizia Consiliului de Administrație din data de 4 martie pentru a ști care cămine rămân deschise pe durata celui de-al doilea semestru. Vom publica aici orice informație nouă.

Comisia de cazare ETTI

==================================

Studenții care nu sunt deja cazați în căminele facultății sau care sunt cazați deja dar doresc loc în alt cămin pe semestrul al doilea, sunt rugați să completeze acest formular. Termenul limită este 1 martie, ora 00:00 (28 februarie ora 24:00). Repartizarea locurilor se va face în funcție de locurile rămase libere după decazare și în ordinea mediilor de bursă de pe semestrul I, în prima săptămână a semestrului al II-lea.

Trebuie să aveți în vedere faptul că dacă nu vă decazați până la sfârșitul vacanței, optați pentru un loc în alt cămin și nu vi se repartizează acest loc, sunteți obligați conform contractului să plătiți vechiul loc până la sfârșitul semestrului al doiea. Deci recomandarea noastră este:

  1. Dacă doriți loc neapărat, dar preferați un alt cămin, atunci nu vă decazați, dacă primiți loc veți fi mutați, dacă nu, veți rămâne în cel vechi.
  2. Dacă nu doriți loc decât în căminul preferat, atunci decazați-vă până la sfârșitul vacanței. Dacă prindeți loc, atunci vă puteți caza acolo, dacă nu, nu veți primi loc, nu veți fi obligați să plătiți nimic și vă veți putea căuta altă variantă în București.

Succes,
Comisia de cazare ETTI