Absolvire - Informaţii generale, calendar

 Activităţi și termene pentru studenţi în vederea aprobării, elaborării şi susţinerii Proiectului de Diplomă/Disertaţie 2023-2024 

 

Mai multe informaţii...

Aplicația de absolvire 2023

Au fost actualizate grupele în aplicația de absolvire (https://etti.pub.ro/absolvire/). Vă rugăm să verificați dacă aveți acces și să trimiteți un mesaj pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dacă aveți probleme.

19.11.2023


Aplicația pentru alegerea proiectelor de absolvire (https://etti.pub.ro/absolvire/) este disponibilă profesorilor, care pot introduce priectele propuse.

Sudenții nu au încă acces. Accesul acestora va fi activat până la sfârșitul acestei săptămâni.

Serviciul IT

13.11.2023

Examen disertaţie

ÎNSCRIEREA LA EXAMENUL DE DISERTAŢIE

 

Mai multe informaţii...

Examen diplomă

ÎNSCRIEREA LA EXAMENUL DE DIPLOMĂ

A)  Încărcarea în contul personal de pe platforma ETTI http://etti.pub.ro/absolvire  a următoarelor documente, în intervalul din calendar:

Mai multe informaţii...

Etape proiect

Cele 3 etape (parțiale) ale proiectului se încarcă pe acest site pînă în ultima zi a lunilor martie, aprilie, mai (inclusiv).

Scopul principal este verificarea de către conducător a activității desfășurate pe parcurs, pentru ca acesta să poată completa calificativele admins/respins la "Activitate proiect de diplomă" și "Practică proiect de diplomă". De aceea, urmați instrucțiunile conducătorului privind conținutul documentelor pe care le veți încărca! Instrucțiunile de aici sînt implicite, dacă profesorul conducător nu vă spune altfel. În plus, unii conducători vă pot cere și alte materiale (de exemplu, cod în format compilabil, nu PDF; scheme electrice în Orcad, etc). Acestea se vor transmite prin alte mijloace, iar pe acest site se încarcă doar un document PDF pe lună.

Dacă încărcați mai multe documente PDF într-o lună, se ia în considerare doar ultimul. După începutul lunii următoare nu se mai

Mai multe informaţii...

Termen încărcare documente necesare înscrierii pe platforma de absolvire

Absolvenții studiilor de licență pot încărca documentele necesare înscrierii pe platformă până pe data de 24.06.2020, ora 10:00.

Anunţ important privind evaluarea activităţii de pregătire a proiectului de diplomă/dizertație

Pe perioada ultimului semestru studenţii elaborează proiectul de diplomă/dizertație, activitate prevăzută în planul de învăţământ în cadrul disciplinelor “Activitate pregătire proiect licenţă” şi „Practică pentru proiect licenţă”, respectiv “Activitate cercetare şi elaborare proiect disertaţie” și “Practică pentru proiect disertaţie

Mai multe informaţii...

Completarea Chestionarului privind Angajabilitatea

Începând din acest an, Universitatea POLITEHNICA din București intenționează să realizeze o bază de date aferentă tuturor absolvenților ciclului de licență din UPB. Aceste date vor fi extrem de utile, atât pentru zona de ALUMNI, cât și pentru monitorizarea angajabilității absolvenților noștri.

În acest sens, rugăm pe această cale absolvenții ciclului de licență, promoția 2017, să completeze următorul chestionar.

Completarea se face on-line, mai jos fiind furnizate informațiile necesare.

Mai multe informaţii...