Anul I licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colțul din dreapta sus al paginii.

 Dacă aveţi nelămuriri puteţi contacta administratorul, dar vă rugăm ca înainte de a trimite mesajul să verificaţi dacă nu cumva răspunsul la întrebarea dvs. se gaseşte deja pe site.

-> Studenții admiși în 2019 (licență și masterat) vor primi conturi în aplicațiile disponibile (Moodle, MSDNAA, studenti.pub.ro), în cursul lunii septembrie, cel mai târziu până pe 1 noiembrie. Vă rugăm să nu insistați cu mesaje inutile. Pentru noutăți, vă sfătuim să urmăriți această pagină.

-> Informații generale

-> Repartizare opționale

-> Contracte de studii.

-> Program contracte de studii.

-> Anul I: În atenţia şefilor de grupă

-> Anul I licență: Repartiții discipline opționale și liber alese

-> Grupe seria G (în limba engleză) Se mai pot face înscrieri pentru seria cu predare în limba engleză până pe data de 18.09.2019, prin e-mail la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aplicaţia pentru completarea contractelor de studii va fi  disponibilă începând cu 09.09.2019 la adresa http://etti.pub.ro/contracte191/ pentru licență.

Dacă nu aţi declarat adresa de e-mail veţi avea ocazia să o completaţi pe pagina dvs de pe studenti.pub.ro, când aceasta va deveni disponibilă (veţi găsi un anunţ în acest sens pe această pagină).