Anul I licenţă

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colțul din dreapta sus al paginii. Vă rugăm să urmăriți această pagină pentru informații actualizate.

 Dacă aveţi nelămuriri puteţi contacta administratorul, dar vă rugăm ca înainte de a trimite mesajul să verificaţi dacă nu cumva răspunsul la întrebarea dvs. se gaseşte deja pe site.

-> Resursele disponibile și informații despre ele găsiți pe pagina faultății, în submeniul Studenti ->Utile->Acces resurse.  

-> Aplicația de pe studenti.pub.ro nu este încă disponibilă, urmăriți mesajele de pe această pagină. Estimăm că va fi activă în jurul datei de 01 septembrie. Nu alegeti discipline aici, ci in aplicatia de contracte.

-> Informații generale

-> Contracte de studiiAplicația este disponibilă studenților admiși în anul I, ciclul de licență din acest an (https://etti.pub.ro/contracte/) și poate fi accesată cu contul personal de e-mail declarat la admitere. Studenții admiși în anul I de licență pot alege disciplinele opționale până pe data de 22 septembrie 2023, inclusiv. Puteți alege "Vreau cont" din pagina de login, iar în pagina de înregistrare introduceți adresa de e-mail personală cu care v-ați înregistrat la admitere.

 

-> Contul de student nu este încă activ.