Anul III

 Această pagină conţine informaţii specifice anului dvs. de studii. Dacă sunteţi interesaţi de alte subiecte, nu ezitaţi să folosiţi meniul căutare, aflat în colţul din dreapta sus al paginii.

* Studenţii facultăţii pot participa la un curs de Bazele Criptologiei oferit gratuit de specialişti din Serviciul de Informaţii Externe. Cursul se adresează studenţilor din anul IIIspecializările TST şi RST (fişa disciplinei).

* În contextul colaborării cu firma Freescale, aceasta oferă studenţilor din anii 3 şi 4 un curs privind soluții de implementare pentru echipamente de comunicații 4G. Obiectivul cursului este de a familiariza studenții cu procesul software utilizat clasic în industrie, plecând de la design și culminând cu testarea functionalității și a performanțelor.

* Studenţii anului III de la toate specializările pot participa gratuit pe primul semestru in Laboratorul SAIM (sala A110) la cursul liber ales "Dezvoltarea Aplicaţiilor Android Inovatoare" (http://www.facebook.com/daai.saim) cu invitaţi (mentori) şi premii de la Samsung România, oferind pregătire pentru concursuri ca MobilPRO (http://mobilpro.lse.org.ro). Detalii privind înscrierea si orarul pot fi gasite AICI și pe http://www.facebook.com/daai.saim

-> Program semnare contracte de studii în lucru

-> Lista tutori în lucru

-> Contracte de studii

-> Repartizarea pe specializări

-> Repartizarea pe discipline opționale și liber alese

Completarea contractelor de studii este disponibilă la adresa http://etti.pub.ro/contracte163/. Este disponibilă completarea opțiunilor pentru contractele de studiu.