Cazări 2021-2022

Anunț august 2021

Consiliul de administrație UPB nu a luat deocamdată o hotărâre legată de modul în care vor funcționa căminele în anul universitar 2021-2022, având în vedere situația creată de pandemia de Covid-19. Orice variantă este posibilă, inclusiv amânarea sau limitarea cazării în cămin. În această perioadă, studenții care au domiciliul într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 20 km faţă de municipiul Bucureşti și doresc cazare în cămin trebuie să procedeze astfel:

  • studenţii care au FINALIZAT anii I, II și III LICENŢĂ, I MASTERAT și DOCTORANZII au obligaţia de a completa până la data de 30.09.2021 (inclusiv) o cerere de cazare onlineCererea de cazare se găseşte pe site-ul http://studenti.pub.ro (utilizând username-ul şi parola proprie). 
  • studenții ADMIȘI în anul I la licență, masterat sau doctorat, care NU au cont pe platforma studenti.pub.ro, pot opta pentru un loc în căminele facultății completând acest formular, cu termen tot 30.09.2021 (inclusiv).

Studenţii facultăţii care NU completează această cerere până la data de 30.09.2021 NU VOR FI LUAŢI ÎN CONSIDERARE la acordarea locurilor de cazare.

Urmăriți aici apariția de noi informații, formulare de completat, etc. Toate informațiile legate de cazare se afișează numai pe această pagină. Datorită incertitudinilor date de Covid-19, procedura de cazare din acest an ar putea fi diferită de cea uzuală.