Deschidere platformă pentru practică

Înscrierea studenților pe locurile de practică oferite de către companiile care au încheiată convenție cadru cu facultatea sau în laboratoarele de cercetare ale Facultății ETTI se realizează prin intermediul platformei de practică https://practica.etti.pub.ro/ începând cu data de 8 martie 2021.

OBSERVAȚII:

1. Vă informăm că unele companii pe lângă CV-ul Dumneavoastră pot solicita și alte documente/informații care nu pot fi încărcate pe platforma de practică (de exemplu: scrisoare de intenție, situație școlară, etc.). În această situație documentele solicitate de companie se vor trimite de către Dumneavoastră la adresa specificată în platformă corespunzătoare temei de practică la care doriți să aplicați.
2. Lista companiilor partenere de practică care au semnat convenție cu facultatea este disponibilă pe platformă.
3. Vă rugăm să accesați zilnic platforma de practică a facultății ETTI, deoarece lista companiilor, cât și locurile oferite de acestea, sunt actualizate în permanență în funcție de disponibilitățile acestora.

Studenții se autentifică cu adresa de e-mail creată de universitate şi CNP. Această adresă este de forma This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (informaţii despre această adresă găsiţi la adresa http://www.electronica.pub.ro/index.php/studenti/utile/contul-personal-de-e-mail, iar datele de autentificare le găsiți în contul Dumneavoastră de pe https://studenti.pub.ro).

CV-ul să fie bilingv și în format Europass (recomandare), deoarece acesta va fi disponibil tuturor companiilor la care aplicați. Acesta se poate modifica ulterior.