Aplicații și resurse disponibile studenților (conturi personale)

Facultatea noastră, în colaborare cu universitatea oferă acces studenților din ciclurile de studii de licență și masterat la următoarele resurse on-line și off-line:

Mai multe informaţii...

Alegerea disciplinelor opționale pentru anul universitar 2022-2023

În perioada 15 septembrie 2022 - 26 septembrie 2022 puteți alege opționalele pentru anul universitar 2022-2023 accesând platforma de la adresa https://etti.pub.ro/contracte/ în meniul "Alege opționale". Parola este parola unică folosită pe aplicațiile ETTI (opționale, absolvire, contracte) și este diferită de parola de pe aplicațiile UPB (my.upb.ro, moodle, contul de e-mail) sau studenti.pub.ro.
Aplicația este disponibilă studenților admiși la licență în acest an. Puteți alege "Vreau cont" din pagina de login iar în pagina de înregistrare introduceți adresa de e-mail personală cu care v-ați înregistrat la admitere.
 
!!!Obs: Deoarece lista de discipline și aplicația au fost actualizate, toate opțiunile făcute înaintea anunțului oficial (15.09.2022 ora 16:00) au fost șterse

Matlab & Simulink

Universitatea Politehnica din București provides unlimited use of MATLAB and Simulink products to all Students, Educators and Researchers

Universitatea Politehnica din București has a Campus-Wide License for MATLAB, Simulink, and add-on products. Faculty, researchers, and students may use these products for teaching, research, and learning. The license allows individuals to install the products on university-owned equipment, as well as personally owned computers.

Mai multe informaţii...

Aplicatie OTP

La prima autentificare pe moodle, după introducere username și parolă, aveți acces la un cod QR care va configura o aplicatie OTP pe care va trebui să o instalați pe un telefon mobil și să o păstrați pentru că vi se va cere un cod de 6 cifre generat de aplicație periodic sau la fiecare autentificare pe un device nou.

Puteți gestiona aplicația (reseta codul QR, astfel încât să o puteți reinstala pe un alt device) din contul dvs https://my.upb.ro/. De obicei trebuie să faceți asta dacă doriți să vă schimbați telefonul, înainte de a-l schimba.

Dacă nu puteți reseta codul QR din https://my.upb.ro/, postați un tichet pe https://ticketing.upb.ro in care specificați explicit că doriți reinstalarea aplicației.

Prezentarea disciplinelor opționale comune din anul 3 semestrul 1

În planul de învățământ al anului 3, semestrul 1, pentru toate programele de studiu sunt prevăzute următoarele discipline opționale:

Mai multe informaţii...

ANUNȚ DECONTARE ABONAMENTE STB

În perioada 27 februarie - 30 martie 2023 se pot depune documentele pentru decontarea bonurile STB achiziționate până la data depunerii.

Depunerea documentelor se face la secretariatul ETTI, prin șefii de grupa sau individual.

Mai multe informaţii...

Tabere studențești 2023

Pâna la data de 14 iunie 2023, ora 16, studenții care doresc ocuparea unui loc gratuit în tabere studențești pot depune cererea de solicitare (Anexa 4 - cerere tabere studentesti 2023.docx)  direct la secretariatul facultății sau la adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (dacă cererea este trimisa prin e-mail, studentul va primi o confirmare de primire).

Documente utile:

Anexa_4_Fisa_inscriere

 

Tabere studențești 2022

În perioada 5-10 iulie 2022 studenții care doresc ocuparea unui loc gratuit în tabere studențești pot depune cererea de solicitare (Anexa_4_Fisa_inscriere)  direct la secretariatul facultății sau la adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mai multe informaţii...

Tabere Studențești 2021

În perioada 6-11 iulie 2021 studenții care doresc ocuparea unui loc gratuit în tabere studențești pot depune cererea de solicitare (Anexa_4_Fisa_inscriere)  direct la secretariatul facultății sau la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rezultate selecție tabere:
- Lista atribuire
- Lista rezervă

Mai multe informaţii...

Comisia pentru selecția studenților beneficiari ai taberelor studențești din facultatea ETTI

Conf. dr. ing. Dumitru-Iulian NĂSTAC (prodecan responsabil tabere studențești)

Conf. dr. ing. Eduard Cristian POPOVICI

Stud. Mihai-Alexandru MOC (grupa 414G)

Mai multe informaţii...

În atenția studenților beneficiarii ai locurilor de tabără în anul 2017

Este foarte importantă respectarea Capitolului V: Dispoziții finale din cadrul Metodologiei Programului National de Tabere Studențești 2017 (fișierul: Metodologie_Programul_National_Tabere_Studentesti_2017.pdf care a fost postat anterior).

Mai multe informaţii...

REPARTIZAREA PE PROGRAME DE STUDII (SPECIALIZĂRI) A STUDENŢILOR DIN ANUL II ÎNMATRICULAŢI LA DOMENIUL IETTI

  • Conform Hotărârii BECF ETTI din data de 10 mai 2023, JOI, 25 mai 2023, între orele 18:00-20:00 în sala A01, se va organiza prezentarea principalelor programe de studii din domeniul IETTI (ELA, TST, RST, MONsub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri.
    • Studenții interesați să afle informații despre programele de studii sunt invitați să participe la această dezbatere adresând întrebări reprezentanților facultății sau ai departamentelor care coordonează programele de studii.

Mai multe informaţii...

ANUNȚ repartizare pe programe de studii

Repartizarea pe programe de studii (specializări) pentru studenţii, înmatriculaţi în anul II, anul universitar 2019-2020 la domeniul INGINERIE ELECTRONICĂ, TELECOMUNICAŢII ŞI TEHNOLOGII INFORMAȚIONALE (ETTI), este afișată pe platforma Moodle

https://electronica.curs.pub.ro/2019/course/view.php?id=845

ORICE ÎNTREBARE/NELĂMURIRE LEGATĂ DE SPECIALIZĂRI VĂ RUGĂM SA O PUNEȚI PE FORUMUL DE PE MOODLE, nu să trimiteți e-mail la secretariat.

 

17.09.2020                                                        Decan,

                                                        Prof.Dr.Ing. Mihnea UDREA

Subcategorii