Cazări 2021-2022

Anunț 17 noiembrie

În această seară s-au terminat repartizările și s-au trimis e-mail-urile pe adresele de studenți (cele cu @stud.<facultate>.upb.ro). Verificați și folder-ul de spam. Dacă nu ați primit deși ați completat formularul de mai jos, trimiteți un e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Anunț 16 noiembrie

Studenții care au depus cerere pentru a participa la etapa a treia de cazare și care sunt în situația de reducere de taxă (copii de cadre didactice, orfan de un părinte, sau alte situații care impun o reducere de taxă) sunt rugați să trimită un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu documentul doveditor până cel târziu mâine (17 noiembrie) la ora 13:00.

Anunț 14 noiembrie

Considerând revenirea la ore în regim hibrid și pentru că mai sunt disponibile 37 de locuri în căminul P20 (și doar acolo), Comisia de cazare ETTI organizează o a treia etapă de cazare. Pentru înscriere, accesați acest formular. Următoarele informații sunt de interes:

 1. Termenul limită pentru înscriere este miercuri, 17 noiembrie, ora 00:00 (16 noiembrie, ora 24:00).
 2. Calendarul estimativ este: 15-16 noiembrie - înscrieri, 17 noiembrie - repartizări, 18-19 noiembrie - cazări.
 3. Se acceptă cazarea exclusiv a studenților vaccinați cu cel puțin prima doză de vaccin sau a celor trecuți prin boală și aflați în primele 180 de zile de la confirmarea infecției.
 4. Așa cum am specificat și în anunțul din 21 septembrie, punctul 7, studenții care studiază în regim cu taxă sau cei care repetă anul nu beneficiază de nicio subvenție de la stat, indiferent în ce altă categorie se încadrează (orfani sau copii de cadre didactice).
 5. Astfel, regia de cămin pentru P20, valabilă până la sfârșitul anului, este: 540 RON/ lună pentru studenți la taxă sau care repetă anul (indiferent în ce altă categorie se încadrează), 390 RON/lună pentru studenți la buget și 250 RON/lună pentru studenți la buget orfani sau studenți la buget copii de cadre didactice.
 6. Citiți cu atenție contractul de cazare: prin semnare vă angajați la plata integrală a primului semestru, indiferent de modul în care evoluează pandemia și deci modul în care se vor desfășura orele.
 7. Pentru orice întrebări, vă rugăm să trimiteți e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Anunț 16 octombrie

Bună seara, în această seară s-au terminat repartizările și s-au trimis e-mail-urile pe adresele de studenți (cele cu @stud.<facultate>.upb.ro). Verificați și folder-ul de spam. Dacă nu ați primit deși ați completat formularul de mai jos, trimiteți un e-mail pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Anunț 12 octombrie

Astăzi s-a decis de către administrația UPB deschiderea etapei a doua de cazare, inclusiv pentru studenții din ciclul de master. În cadrul facultății noastre, după prima etapă de cazare au rămas neocupate un număr de 10 locuri în căminul Leu A și 80 de locuri în căminul P20. Astfel, pentru cine dorește în continuare un loc în căminele facultății, în aceleași condiții ca în prima etapă (vaccinați cu cel puțin prima doză sau în primele 180 de zile după confirmarea infecției cu COVID-19), pentru a evita problemele din prima etapă, vă rugăm să completați acest formular. Sunt eligibili studenții din toate ciclurile de învățământ. Termenul limită este sâmbătă,16 octombrie, ora 00:00 (vineri, ora 24:00). După terminarea înscrierilor, vom reveni cu pașii următori.

Orice întrebare sau nelămurire trebuie adresată pe e-mail, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Din cauza numărului mare de mesaje, poate exista o întârziere de o zi până primiți răspuns. Tot din cauza numărului extrem de mare de mesaje, nu se va răspunde la cele trimise pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. care au ca subiect procesul de cazare. Dacă ați trimis acolo mesaj și nu ați primit răspuns, vă rugăm să retrimiteți pe adresa de cazări. Dacă ați trimis pe adresa de cazări și nu ați primit răspuns, retrimiteți, vă rugăm, mesajul. Secretariatul facultății nu este implicat în procesul de cazare, deci vă rugăm insistent să nu trimiteți mesaje către secretariat (nu vă poate ajuta), ci doar către This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Anunț 1 octombrie #3

Din cauza faptului că platforma studenti.pub.ro este suprasolicitată de toate facultățile din UPB și durează extrem de mult descărcarea certificatelor, pentru a putea să ne încadrăm în timp, vă solicităm ajutorul astfel: toți studenții de licență care au certificat digital covid și au primit mail că nu este valid, sunt rugați să îl trimită pe e-mail până la ora 13:45 la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Este foarte important ca numele fișierului atașat să fie CNP.pdf, unde CNP este codul vostru numeric personal.

Vă mulțumim pentru ajutor și înțelegere!

 

Anunț 1 octombrie #2

Din cauza unor dificultăți tehnice legate de verificarea certificatelor covid, se amână cazarea de azi, pentru intervalul 14-17. Se va rula din nou algoritmul de repartizare și veți primi din nou contractele pe e-mail. Trebuie reimprimate dacă se schimbă repartizarea.

 

Anunț 1 octombrie

Contractele sunt în proces de expediere pe e-mail, pe adresele configurate în platforma studenti.pub.ro sau pe cea de admitere pentru anul I. Vă rugăm verificați și folder-ul spam. Estimăm că acestea vor fi complet expediate până la ora 8.

Vă așteptăm pentru cazare începând cu ora 11. Urmăriți instrucțiunile din e-mail.

 

Anunț 29 septembrie 2021

Din cauza indisponibilității platformei studenti.pub.ro pentru generarea contractelor de cazare, semnarea cererilor și cazarea efectivă se amână pentru ziua de joi vineri. În plus, datorită nenumăratelor cereri, administrația UPB a decis să accepte cazarea studenților parțial vaccinați (care au cel puțin prima doză) înainte de finalizarea schemei de tratament. Contractele vor fi trimise pe adresa de e-mail înregistrată pe studenti.pub.ro.

Anunț 27 septembrie 2021

Din cauza prelungirii procesului de admitere, baza de date pentru anul I licență nu a fost încă sincronizată cu platforma studenti.pub.ro. Consecința este că deși comisia de cazare a început verificarea certificatelor încărcate, nu se pot încă face încă sortări și repartizări. Astfel, vă anunțăm următoarele:

 1. Repartizarea camerelor se amână pe data de miercuri, 29 septembrie, urmând ca e-mailurile să fie trimise în noaptea dintre 29 și 30 septembrie. Este de asemenea posibil să se amâne pentru încă 24 de ore dacă promovarea studenților și încărcarea formațiilor de studii din anul I nu se realizează până atunci.
 2. Considerând că studenții de master și doctorat nu vor fi cazați în prima etapă, îi rugăm insistent pe aceștia să se decazeze cât mai repede din Leu A.
 3. Din același motiv, rugăm studenții care nu au încărcat certificatul verde să se decazeze în cel mai scurt timp.

Termenul pentru decazare este miercuri, ora 12:00 (la prânz).

Anunț 24 septembrie 2021

 1. Platforma studenti.pub.ro a fost actualizată pentru a se putea încărca certificatul verde. Astfel, în meniul în care ați făcut și cererea, în partea de jos a paginii, aveți opțiunea de încărcare a PDF-ului. Studenții care nu au încă acces pe platforma studenti.pub.ro (anul I licență, sau anul I master sau doctorat care nu au urmat până în acest moment un program de studii la UPB), pot completa acest formular. Pentru a putea intra în prima etapă de cazări, termenul limită pentru ambele categorii este duminică, 26 septembrie 2021, ora 23:59.
 2. Studenții cazați pe perioada verii care încă ocupă camere în căminele facultății pot aștepta până luni când vom transmite repartizările în camere. Cei care vor fi repartizați în aceeași cameră pot rămâne acolo urmând ca de miercuri până duminică să semneze noul contract. Cei care nu sunt repartizați în aceeași cameră sunt rugați să se decazeze în zilele de marți și miercuri cel târziu, pentru a permite personalului de curățenie să intre în aceste camere înainte să se cazeze următorii locatari.
 3. Studenții de licență care au început schema de vaccinare dar nu au finalizat-o, pot încărca certificatul verde și vor intra în etapa I de repartizări, dar nu vor putea semna contractul și deci nu se vor putea caza până când schema nu este completă.

Anunț 23 septembrie 2021

Informații suplimentare față de anunțul anterior:

 1. Studenții care au recomandare să nu se vaccineze de la un MEDIC specialist sau de familie, trebuie să prezinte o adeverință în acest sens, avizată de cabinetul medical UPB.
 2. Pentru a putea respecta calendarul recomandat de administrația UPB, se devansează termenul pentru exprimarea preferințelor de pe 30 septembrie pe 26 septembrie, ora 23:59.
 3. Studenții de anul I care doresc să-și modifice preferințele, pot completa un nou formular cu aceleași date personale. Se va lua în considerare ultima completare. Cine dorește să renunțe la loc este suficient să nu încarce certificatul verde atunci când este solicitat, și nu i se va repartiza un loc.

 

Anunț 21 septembrie 2021

În urma discuției cu domnul rector și domnul director general de astăzi, vă aducem la cunoștință următoarele reguli stabilite de Consiliul de Administrație UPB și supuse la vot în senatul universității:

 1. În prima etapă (până în data de 3 octombrie înclusiv) se vor caza EXCLUSIV studenți din ciclul de licență vaccinați cu schema completă (cel puțin 10 zile de la rapel) sau studenții recuperați după infectarea cu Sars-Cov-2 care sunt întervalul de 15-180 de zile de la infectare (conform protocolului DSP, cei care trec de 150 de zile de la infecție trebuie să se programeze pentru schema de vaccinare, astfel încât să fie protejați de vaccin începând cu ziua 181). Studenții cazați care trec de 180 de zile de la recuperare și nu se vaccinează vor pierde dreptul de a locui în cămin.
 2. Doctoranzii și masteranzii vor fi cazați după data de 3 octombrie.
 3. Vom putea caza pe toată durata semestrului, în limita locurilor disponibile, și odată ce doritorii intră într-una din categoriile de mai sus. Astfel, studenții vaccinați cu o singură doză din două vor putea să se cazeze după ce trec 10 zile de la rapel, în limita locurilor disponibile.
 4. Pentru a vă putea repartiza un loc, va fi nevoie să încărcați pe platforma studenti.pub.ro certificatul verde. Această funcționalitate nu există încă, se va implementa în scurt timp, urmând să revenim cu un mesaj.
 5. Studenții care prezintă documente false vor fi exmatriculați.
 6. Căminele repartizate facultății noastre sunt:
  1. Leu A - cameră de două locuri, grup sanitar în cameră, tarif de 250 RON/ lună.
  2. Leu C - cameră de un loc, grup sanitar pe hol, tarif de 300 RON/ lună.
  3. P20 - cameră de două locuri, grup sanitar pe hol, tarif 390 RON/ lună (condiții superioare de confort). Studenții care în mod normal beneficiază de gratuitate la cazare vor plăti în P20 suma de 250 RON/ lună.
  4. P23 - cameră de un loc, grup sanitar pe hol, tarif de 250 RON/ lună (dedicat pentru studenți străini).
 7. Studenții care nu beneficiază de subvenție de la stat (cei care studiază în regim cu taxă sau cei care repetă anul) vor plăti lunar în plus valoarea subvenției de 150 RON (deci 400 RON în Leu A sau P23, 450 RON în Leu C și 540 RON în P20).
 8. Tarifele de mai sus sunt valabile până la data de 31 decembrie 2021.
 9. S-a eliminat necesitatea de a caza în aceeași cameră studenți din aceeași formație de studiu.

Vom reveni cu informații noi și calendarul de cazare odată ce acesta se definitivează.

 

Anunț august 2021

Consiliul de administrație UPB nu a luat deocamdată o hotărâre legată de modul în care vor funcționa căminele în anul universitar 2021-2022, având în vedere situația creată de pandemia de Covid-19. Orice variantă este posibilă, inclusiv amânarea sau limitarea cazării în cămin. În această perioadă, studenții care au domiciliul într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 20 km faţă de municipiul Bucureşti și doresc cazare în cămin trebuie să procedeze astfel:

 • studenţii care au FINALIZAT anii I, II și III LICENŢĂ, I MASTERAT și DOCTORANZII au obligaţia de a completa până la data de 30.09.2021 (inclusiv) o cerere de cazare onlineCererea de cazare se găseşte pe site-ul http://studenti.pub.ro (utilizând username-ul şi parola proprie). 
 • studenții ADMIȘI în anul I la licență, masterat sau doctorat, care NU au cont pe platforma studenti.pub.ro, pot opta pentru un loc în căminele facultății completând acest formular, cu termen tot 30.09.2021 (inclusiv).

Studenţii facultăţii care NU completează această cerere până la data de 30.09.2021 NU VOR FI LUAŢI ÎN CONSIDERARE la acordarea locurilor de cazare.

Urmăriți aici apariția de noi informații, formulare de completat, etc. Toate informațiile legate de cazare se afișează numai pe această pagină. Datorită incertitudinilor date de Covid-19, procedura de cazare din acest an ar putea fi diferită de cea uzuală.

Cazări 2020-2021

Anunț 2 noiembrie

Vineri 30 octombrie s-au semnat contractele pentru sesiunea a 4-a de cazări. Statistica repartizărilor pe ani este disponibilă mai jos. Deocamdată nu există în plan o a 5-a etapă de cazări.

Anul 1 2 3 4 Master 1 Master 2 Total
Cereri prioritare 0 1 0 0 0 0 1
Total cereri: 0 37 23 13 7 1 81
Cereri neprioritare: 0 36 23 13 7 1 80
% cereri neprioritare: 0.00% 45.00% 28.75% 16.25% 8.75% 1.25% 100.00%
Număr locuri neprioritare pe ani (rotunjit): 0 21 13 8 4 1 47
Total locuri pe ani: 0 22 13 8 4 1 48
Ultima medie -- 6.14 6.44 5.62 7.54 7.00  

Anunț 23 octombrie

În urma neocupării unor locuri în etapa a 3-a, se organizează o ultimă etapă, a 4-a, de cazări, exclusiv în căminul P20. Trebuie subliniat că cei care în mod normal beneficiază de gratuitate (orfani, copii de cadre didactice, etc.), în acest cămin beneficiază doar de subvenția de la stat de 140 RON. Restul de 250 RON trebuie achitat în conturile specificate în anunțul de pe site-ul UPB. În acest moment, în P20 sunt 40 de locuri rămase vacante. Cine dorește să ocupe un loc este rugat să completeze acest formular până duminică 25 octombrie, ora 03:00 (AM). Rezultatele vor fi transmise pe email-ul de student în cursul zilei de duminică, sau cel târziu luni.

Pentru orice întrebare sau nelămurire, scrieți un mesaj exclusiv pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Anunț 16 octombrie

În această dimineață, toți cei care au depus cerere pentru etapa a III-a de cazări au primit pe e-mail lor de student de la UPB (@stud.etti.upb.ro) repartizarea sau notificarea că nu au primit un loc în cămin (vă rugăm să verificați și folder-ul de spam). Au fost 275 de cereri pe 169 de locuri disponibile. Tabelul cu statisticile pe ani poate fi găsit mai jos. Dacă există printre dumneavoastră persoane care deși au depus cerere nu au primit mail, vă rugăm să trimiteți un mail la adesa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Vă așteptăm luni sau marți între 10 și 14 pentru semnarea contractului. Dacă nu puteți ajunge în acest interval, trimiteți un e-mail tot la adresa de cazări.

Anul I II III IV M1 M II Total
Cereri prioritare (cazuri sociale, medicale, an I): 1 2 6 10 1 0 20
Total cereri: 1 87 73 69 31 14 275
Cereri neprioritare: 0 85 67 59 30 14 255
% cereri neprioritare: 0.00% 33.33% 26.27% 23.14% 11.76% 5.49% 100.00%
Număr locuri neprioritare pe ani: 0 49.66666667 39.14901961 34.4745098 17.52941176 8.180392157  
Număr locuri neprioritare pe ani (rotunjit): 0 50 39 34 18 8 149
Total locuri pe ani: 1 52 45 44 19 8 169
Cazați (cu restricții băiat/ fată, ultima medie egală):  1 50 47 45 18 8 169
Ultima medie -- 6.46 6.89 6.14 8.07 7.72  

 

Anunț 12 octombrie

În weekend-ul 10-11 octombrie s-a încheiat etapa a doua de cazări. Din cauza faptului că un număr mare de studenți nu au venit pentru a semna contractele, s-a decis organizarea unei etape suplimentare (a treia). La această etapă pot participa studenții eligibili (domiciliați în provincie, la cel puțin 20 de kilometri de București), care NU au fost cazați într-una din etapele anterioare. Pentru a participa, completați acest formular până cel târziu miercuri, 14 octombrie, ora 24:00 (15 octombrie ora 00:00).

Calendarul etapei a treia este:

 1. Completarea formularului de către studenți, până la data de 15 octombrie, ora 00:00.
 2. Filtrarea și repartizarea studenților în camerele vacante, până la data de 16 octombrie, ora 00:00.
 3. Transmiterea contractelor pe e-mail către studenții repartizați, până la data de 16 octombrie, ora 08:00.
 4. Programarea studenților pentru semnarea contractelor, până duminică, 18 octombrie, ora 00:00.
 5. Semnarea contractelor și cazarea efectivă, în perioada 19-21 octombrie, în intervale de patru ore pe zi.

Atenție: Toate problemele legate de cazări trebuie adresate pe e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Din păcate, din cauza numărului exagerat de mare de e-mailuri transmise pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , niciunul din mesajele legate de cazări primite pe această adresă nu va fi procesat.

Mai multe informaţii...

Cazări semestrul 2 - 2020-2021

Actualizare 9 martie 2021

Atenție: comisia a făcut repartizările pe camere în avans, înainte de CA din data de 4 martie care a decis suspendarea cazărilor, astfel încât pe studenti.pub.ro apar informații incorecte. Vom remedia situația în perioada următoare, dar nefiind o prioritate, va mai dura. Acest lucru nu implică nimic din partea voastră, veți rămâne în camerele în care ați fost repartizați anterior.

Comisia de cazare ETTI

Mai multe informaţii...

Anunț decazări

2 februarie 2021

S-a decis de către comisia de cazare ETTI să se accepte cereri de transfer din P20 în Leu-A/Leu-C. Acestea se vor aproba în ordinea mediilor și în limita locurilor disponibile. Modalitatea de depunere a acestor cereri va fi anunțată în perioada următoare.

 

17 ianuarie 2021

Studenții care doresc să beneficieze de clauza contractuală prin care pot renunța la cazare pe al doilea semestru, se pot decaza în perioada 1 - 19 26 februarie 2021, cu condiția să aibă plata căminului la zi (inclusiv luna ianuarie și fracțiunea din luna februarie, sau integral luna februarie dacă depășiți două săptămâni). Decazarea se realizează prin redactarea unei cereri în acest sens către administrația UPB (domnul director general Mihai Corocăescu) și depunerea acestei cereri la administrația căminului.

Atenție: Pentru cei care nu se decazează până pe 19 26 februarie se va considera că doresc cazare insclusiv pe semestrul al doilea, aceștia având obligația de plată pentru tot semestrul.

Începând cu data de 25 februarie 1 martie, în funcție de locurile rămase vacate, vom da un anunț legat de o potențială etapă suplimentară de cazare.

Comisia de cazare ETTI

 

Etapa a II-a de cazare 2019

Etapa a II-a de cazare va avea loc MIERCURI 25 septembrie 2019, în sala A01, la ora 8:00.

Prezența studentului în sală la ora stabilită pentru solicitarea unui loc în cămin este obligatorie!

Studenții care nu se prezintă în ziua și ora precizată pentru ridicarea repartiției vor pierde locul.

 

24 septembrie 2019

Program de cazare în cămine - septembrie 2019

Cazarea studenților în căminele făcultății se efectuează în conformitate cu „REGULAMENTUL privind organizarea și funcționarea căminelor și cantinelor care aparțin Universității POLITEHNICA din București” și cu ANEXA la Regulament aprobată de către Biroul Executiv al Facultății ETTI în data de 04 septembrie 2013, documente disponibile pe site-ul facultății www.electronica.pub.ro. Anunț UPB

Mai multe informaţii...

DOSAR CAZARE SOCIALĂ–ACTE NECESARE 2019

Mai multe informaţii...

ANUNŢ PRECAZARE ÎN CĂMINE a studenţilor ETTI admişi în anul I master pentru anul universitar 2019-2020

Candidaţii admişi şi înmatriculaţi în urma examenului de admitere la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ETTI) în sesiunea iulie 2019, cu domiciliul stabil în provincie, pot solicita să fie cazaţi în căminele UPB. Cazarea se face în conformitate cu „Regulamentul privind funcţionarea căminelor şi cantinelor din UPB” (aprobat de Senatul UPB) precum și cu “Anexa la Regulament” (aprobată de BECF ETTI), ambele documente precum și alte informații suplimentare putând fi consultate la adresa:

http://www.electronica.pub.ro/index.php/studenti/utile/cazari.

Mai multe informaţii...

ANUNȚ privind cazările pentru anul universitar 2019-2020

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației asigură cazarea studenţilor care au domiciliul într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 20 km faţă de municipiul Bucureşti.

Mai multe informaţii...

Dosar social pentru Cazare

STUDENȚII CARE SE ÎNCADREAZĂ LA CATEGORIA CAZURI SOCIALE VOR DEPUNE UN DOSAR PLIC CARE VA CUPRINDE URMĂTOARELE ACTE :

Mai multe informaţii...

Sancțiuni cazări

Următorii studenţi au fost sancţionaţi primind mustrare scrisă şi pierzând dreptul de a se caza în căminele UPB deoarece au încălcat prevederile „Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea căminelor şi cantinelor care aparţin UNIVERSITĂŢII POLITEHNICA din BUCUREŞTI” prin încercarea de înstrăinare a locului de cazare primit pentru anul universitar 2016-2017:

Mai multe informaţii...