Cazări semestrul 2 - 2020-2021

Actualizare 3 martie 2021

Încă nu se cunosc numărul de locuri libere, așteptăm decizia Consiliului de Administrație din data de 4 martie pentru a ști care cămine rămân deschise pe durata celui de-al doilea semestru. Vom publica aici orice informație nouă.

Comisia de cazare ETTI

==================================

Studenții care nu sunt deja cazați în căminele facultății sau care sunt cazați deja dar doresc loc în alt cămin pe semestrul al doilea, sunt rugați să completeze acest formular. Termenul limită este 1 martie, ora 00:00 (28 februarie ora 24:00). Repartizarea locurilor se va face în funcție de locurile rămase libere după decazare și în ordinea mediilor de bursă de pe semestrul I, în prima săptămână a semestrului al II-lea.

Trebuie să aveți în vedere faptul că dacă nu vă decazați până la sfârșitul vacanței, optați pentru un loc în alt cămin și nu vi se repartizează acest loc, sunteți obligați conform contractului să plătiți vechiul loc până la sfârșitul semestrului al doiea. Deci recomandarea noastră este:

  1. Dacă doriți loc neapărat, dar preferați un alt cămin, atunci nu vă decazați, dacă primiți loc veți fi mutați, dacă nu, veți rămâne în cel vechi.
  2. Dacă nu doriți loc decât în căminul preferat, atunci decazați-vă până la sfârșitul vacanței. Dacă prindeți loc, atunci vă puteți caza acolo, dacă nu, nu veți primi loc, nu veți fi obligați să plătiți nimic și vă veți putea căuta altă variantă în București.

Succes,
Comisia de cazare ETTI