Aplicații și resurse disponibile studenților ETTI

Facultatea noastră, în colaborare cu universitatea oferă acces studenților din ciclurile de studii de licență și masterat la următoarele resurse on-line și off-line:

https://www.studenti.pub.ro este o bază de date unde puteți accesa situația școlară (rezultate la examene, restanțe, puncte de credit,…). Nume de utilizator cnp și parola inițială ultimele 6 cifre din cnp. Aici va trebui să vă setați cu grijă codul iban al cardului pe care veți primi bursa sau decontările pentru abonamente, o adresă de e-mail validă, și un număr de telefon. Pe baza acestora puteți accesa diverse resurse, reseta parole, secretarele de an va pot contacta când sunt probleme urgente.

http://etti.pub.ro este un server pe care veți avea acces in diferite etape la aplicații diverse, începând cu contractele  de studiu. Informații despre autentificare găsiți pe pagina web a facultății.

http://electronica.curs.pub.ro (MOODLE) este o platformă de cursuri on-line unde profesorii vă dau acces la diferite resurse legate de curs (conținutul este gestionat de fiecare profesor și este la latitudinea fiecăruia ce postează acolo). Informații găsiți pe pagina web a facultății (http://www.electronica.pub.ro/index.php/anunturi/suport-curs ), locația se poate schimba, dar puteți folosi căutarea (în partea dreaptă sus). Numele de utilizator îl găsiți pe https://www.studenti.pub.ro, ca și parola inițială.

- Un cont de e-mail de tipul  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  Informații găsiți pe pagina web a facultății  (http://www.electronica.pub.ro/index.php/studenti/utile/contul-personal-de-e-mail ) ), locația se poate schimba, dar puteți folosi căutarea (în partea dreaptă sus). Numele de utilizator îl găsiți pe https://www.studenti.pub.ro, ca și parola inițială.

DreamSpark (mai vechi MSDNAA, mai nou Imagine) este un program Microsoft care oferă studenților unor universități acces la compilatoare și ‚accesorii’ – sisteme de operare. Informații despre acces găsiți aici: Aces cont Microsoft Imagine . Nu puteți obține acces la resurse direct de la Microsoft ci numai prin intermediul facultății, deci dacă nu mai știți contul degeaba puneți repede un mesaj pe paginile Microsoft, chiar dacă unele din mesjele dvs. ajung și la noi, acestea sunt neglijate pentru ca vin la pachet cu o mulțime de informații inutile și nu putem identifica expeditorul.

Office 365, acces la Microsoft Office prin intermediul contului de e-mailcreat de universitate ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ),  informații găsiți de asemenea pe pagina web a facultății (http://www.electronica.pub.ro/index.php/studenti/utile/contul-personal-de-e-mail ), locația se poate schimba, dar puteți folosi căutarea (în partea dreaptă sus).

Toate aceste resurse sunt oferite în mod gratuit de către facultate și cu suport limitat:

- În cazul în care nu mai puteți accesa contul sau aveți probleme cu resetarea parolei, sau nu mai puteți accesa adresa de e-mail asociată, parola contului de pe www.studenti.pub.ro poate fi resetată manual de către secretara de an dacă vă prezentați la secretariat cu un act de identitate valabil.

- Puteți solicita resetarea parolelor și vă vom oferi suport în măsura timpului disponibil (resursele alocate sunt limitate), dar mesajele dvs. trebuie să fie clare și scurte (nu ne interesează de ce aveți nevoie urgent de acces la cont (v-ați cumpărat un laptop nou cu x procesoare și doriți să lucrați mâine între orele 8:00-8:05 la proiectul de licență sau aveți examen mâine și nu aveți acces la MOODLE ca să puteți descărca cursurile), dar ne ajută să știm cine sunteți (nume, prenume, grupa, ciclu de studii, chiar dacă unii dintre noi vă pot ghici gândurile nu merge întodeauna), iar mesajul trebuie să vină de pe o adresă cunoscută (cea declarată pe https://www.studenti.pub.ro sau cea creată de universitate) ),

- În orice moment, din diverse motive, suportul sau chiar accesul către aceste resurse poate înceta,
- Nu oferim suport pentru instalare (nu merge cheia descărcată, calculatorul nu bootează de pe cd, sau nu aveți curent electric în cămin).
- Accesul la conturi va fi oferit atunci când va fi posibil (în general în cursul lunii noiembrie) după ce sunt finalizate grupele și contractele de studii.

 Serviciul IT ETTI