Conectare la resursele UPB în câțiva pași pt studenti

1. Trebuie sa aveti salvata o adresa personala si un telefon pe https://www.studenti.pub.ro/
2. Trebuie sa activati contul pe https://my.upb.ro/ (pe prima pagina introduceti cnp-ul, apoi veti primi pe adresa salvata la pasul anterior instructiuni pentru activarea contului).
3. Dupa ce reusiti sa va logati pe https://my.upb.ro/, aveti acolo (in stanga, meniul "Servicii") informatii si link-uri pentru celelalte resurse oferite de Universitate (Moodle, Microsoft,...), toate aceste resurse se vor accesa cu aceeasi parola (in unele cazuri userul este fara nume de domeniu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prenume.nume dupa caz)
4. Va autentificati in moodle: https://curs.upb.ro/2022/ cu numele de utilizator si parola din https://my.upb.ro/, unde vi se va solicita sa instalati o aplicatie care genereaza coduri unice (aceasta aplicatie este personalizata si o veti folosi de mai multe ori, nu trebuie sa o stergeti dupa prima folosire)
5. Va autentificati in contul Microsoft https://portal.office.com (aici usernameul contine si numele de domeniu: prenume.nume@stud...pub.ro)
6. Pentru probleme de autentificare (regenerare cod OTP), accesati https://ticketing.upb.ro/.