Informaţii referitoare la contul personal de e-mail pentru studenţi

Pentru a afla adresa de e-mail alocată accesați pagina "Acces site cursuri" de pe platforma http://studenti.pub.ro. 
Parola iniţială pentru anul 1 este studentnnnnnn (ultimele 6 cifre din CNP sau paşaport). Vă rugăm schimbaţi parola după prima autentificare.

Numele de utilizator găsit pe studenti.pub.ro este valabil pentru platforma nouă de MOODLE (platforma de cursuri: http://electronica.curs.pub.ro)


DUPĂ ce schimbați parola, se activează și contul de e-mail  @stud.etti.upb.ro.
Contul de e-mail poate fi accesat la adresa http://outlook.com/upb.ro folosind parola nouă de pe MOODLE.

Puteti descărca în mod gratuit suita Microsoft Office accesând adresa http://portal.office.com şi folosind ca date de autentificare adresa de e-mail alocată şi parola asociată acesteia. 

Contul Microsoft-Imagine (fost DreamSpark sau MSDNAA) pentru studenţi va fi accesibil de pe adresele de e-mail @stud.etti.pub.ro.

OBSERVAŢII:
- Pentru conectare la contul de e-mail trebuie sa folositi link-ul: http://outlook.com/upb.ro.
- Microsoft are mai multe servere și nu sunt toate foarte bine sincronizate, dacă greșiți parola introduceți din nou link-ul pentru că vă poate redirecta greșit.
- Schimbând parola pe contul de moodle se schimbă și parola contului de e-mail.
- La prima accesare, contul de outlook se activează în maxim 24 de ore după schimbarea parolei.
- Daca introduceţi de mai multe ori o parolă greşită, ambele conturi (MOODLE și e-mail) se blochează pentru câteva ore.
- Aveti grijă să respectați regulile de complexitate (să conțină cel puțin 10 caractere, să nu conțină numele de utilizator, să conțină cel puțin 4 tipuri de caractere diferite, dacă o schimbați parola nouă să nu fie asemănătore cu ultimele 3, …). Chiar dacă pentru MOODLE câteodată funcționează, este posibil ca pentru Microsoft să nu fie în regulă, și va fi blocată. Deoarece este un cont de cloud, regulile de complexitate sunt foarte stricte.
- Pentru a reseta parola contului de moodle (respectiv a contului de e-mail primit de la facultate) folosiți adresa de e-mail personală declarată în contul de pe studenti.pub.ro. Aveți detalii despre procedură dacă accesați link-ul Forgotten your username or password? de pe prima pagină a aplicației MOODLE.

Pagina de autentificare pentru contul de e-mail este cea de mai jos: