Microsoft Azure Dev Tools for Teaching pentru profesori

Profesorii facultăţii au acces la unele produse Microsoft prin programul Microsoft Azure Dev Tools for Teaching  (nume mai vechi Dreamspark, MSDNAA, Microsoft Imagine).

Mai multe informaţii...

Microsoft Azure Dev Tools for Teaching

Vechea platformă Microsoft Imagine este acum Microsoft Azure Dev Tools for Teaching. Noutatea este că folosind această subscripție aveți acces la resursele de cloud Microsoft din Azure, pe baza adresei de e-mail create de catre Universitate (@upb.ro pentru profesori si @stud.etti.upb.ro pentru studenti).

Mai multe informaţii...

Microsoft Azure Dev Tools for Teaching pentru studenți

Studenţii facultăţii au acces la unele produse Microsoft prin programul Microsoft Azure Dev Tools for Teaching  (nume mai vechi Microsoft Imagine, Dreamspark, MSDNAA).

Mai multe informaţii...

Microsoft Mondays

Facultatea noastră împreună cu Microsoft România, propune studenților o serie de evenimente prin care specialiști Microsoft vor prezenta câteva dintre cele mai noi tehnologii din domeniul IT. 

Mai multe informaţii...

Microsoft şi facultatea de Electronică

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației în parteneriat cu Microsoft România, oferă studenților săi acces la diverse resurse care pot fi folosite în procesul didactic:

Mai multe informaţii...

Microsoft Imagine Cup

Miercuri, 16 aprilie AN010, finala  Imagine Cup!

Mai multe informaţii...