Tabere pentru studenți în perioada vacanței de vară 2018

Studenții facultății ETTI se pot înscrie în Programul Național „Tabere studențești 2018”, organizat de Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) – Direcția Activități pentru Studenți și Tabere, prin  Casele de Cultură ale Studenților și Complexul Cultural Sportiv Studențesc „Tei” în perioada vacanței de vară 2018.

Mai multe informaţii...

În atenția studenților beneficiarii ai locurilor de tabără în anul 2017

Este foarte importantă respectarea Capitolului V: Dispoziții finale din cadrul Metodologiei Programului National de Tabere Studențești 2017 (fișierul: Metodologie_Programul_National_Tabere_Studentesti_2017.pdf care a fost postat anterior).

Mai multe informaţii...

Listele finale cu studenții beneficiari ai locurilor în cadrul Programului Național “Tabere Studențești” 2017

Toti studenții care au primit locuri în seriile de tabere pentru anul curent, 2017, trebuie să semneze până luni, 26 iunie, la prânz (cel târziu marți dimineață) borderourile care se află la secretariat.

Mai multe informaţii...

Tabere 2017

Tabere studenţeşti 2017

Datorită faptului că procesul de informare între Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) și UPB a suferit întârzieri, predarea Anexei 4, de către studenții care vor să se înscrie în programul de tabere studențești 2017, se va face pană cel târziu joi 25 Mai, ora 15:30, la Secretariatul ETTI.

Mai multe informaţii...